Krop & Sind

Sådan slipper du af med ekskæresten

Af Line Sølvhøj Johansson 8. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du har slået op med din ekskæreste, og det er som om, han bare ikke vil give slip. Læs med her og få tips til, hvordan du slipper af med ekskæresten på en god måde.

Vil du gerne slippe af med din ekskæreste, så gælder det om at få ham til at glemme dig. Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du slipper af med din ekskæreste på en god måde.

Læs også: Kærestesorg: Sådan kommer du over ham.

Tænk det igennem
Inden du slår op med din kæreste, så tænk det igennem. Det går ikke, at du ombestemmer dig flere gange, for det vil gøre ham endnu mere ked af det og forvirret. Når du ved, det er det rigtige at gøre, så få det overstået på en god måde ved at være ærlig, lytte til ham, men samtidig holde fast i din beslutning.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Drop kontakten
Selv om det er dig, der har slået op, så kan det være svært at droppe konktakten helt til en, du har kendt længe og været utrolig tæt på. Men det er bedst for jer begge, hvis I ikke ses. Hjertet heler hurtigst, når I får det, der gør ondt, på afstand. Brug i stedet tiden med jeres venner eller på ting, I synes, er sjovt.

Læs også: Dilemma: Tilbage til min ekskæreste.

Forbudt at sende sms'er
Selv om det kan være fristende, så er det megavigtigt, at du ikke giver ham falske forhåbninger om, at det skal være jer igen. Det er no go at sende sms'er til ham, for det vil få ham til at tro, at du vil noget. Lad også være med at like billeder eller kommentere ting, han skriver. Måske skal I endda droppe venskabet på facebook i nogen tid?

Ingen hentydninger
Den bedste måde at slippe af med din ekskæreste på er at lade være med at sende hentydninger, der vil få ham til at mindes dig. Ikke noget med at dele kærlighedssange på facebook, som I hørte sammen, eller at gå ekstra meget forbi hans hus, bare fordi du gerne vil have hans opmærksomhed. Det får ham kun til at savne dig og længes endnu mere efter dig.

Læs også: Grunde til at elske at være single.

Når han får en ny kæreste
Selv om det er dig, der har slået op, så kan det føles forkert og gøre ondt, når du opdager, at din ekskæreste har fået en ny kæreste. Men du skal give ham plads til at komme videre i sit nye forhold. Accepter det og lad være med at blande dig.