Krop & Sind

Sådan gør du din ferieflirt til din kæreste

Af Luise Gregersen 24. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vil du gerne kunne kalde din ferieflirt for din kæreste, inden sommeren er slut? Få vores bedste tips her!

Du har sommerfugle i maven, og dit smil skinner om kap med den varme sol. Du har nemlig mødt en vildt cute fyr i ferien!

Læs også: Derfor er det fedt at være single om sommeren

Jeres forelskelse behøver ikke at køle af, bare fordi vejret gør det. Få vores bedste tips til, hvordan du gør en sommerflirt til en efterårskæreste!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læg planer
Hvis din flirt bor langt væk, er det vigtigt, at I har planer sammen, som I kan se frem til. Find en koncert, I kan tage til i september, eller invitér ham til din fødselsdag i oktober. Det er lige meget, hvad planen er, så længe den er der. På den måde ved I, hvornår I ses igen.

Hæng ud med jeres venner
Præsentér din søde fyr for dine dejlige venner og veninder. Jo mere I hænger ud sammen både alene og i en større gruppe, jo tættere vil I komme på hinanden. Og hvis dine venner også bliver hans venner, er der større sandsynlighed for, at han bliver hængende.

Læs også: Få en sjov sommerdate

Hold gnisten i live
Det er nemt at glemme jeres stormende forelskelse, når lektierne presser på, og bladene falder af træerne. Genoplev jeres første tid sammen ved at gentage jeres første dates! Havde I jeres første kys i havet? Tag i svømmehallen og kys videre! Grillede I snobrød over bål? Bag lækre boller derhjemme! Det vigtigste er, at det er noget, der minder jer om jeres første tid sammen.

Tag en snak om fremtiden
Der er ingen, der siger, at I behøver at planlægge resten af jeres liv sammen, men tag alligevel en snak med din cutie om, hvad han gerne vil. Hvis han bor langt væk, kan du prøve at spørge ind til, hvordan han har det med langdistanceforhold. Hvis han er helt afvisende over for kærlighed på afstand, så har han desværre nok mest set jeres tid sammen som en ferieflirt. Det gør ondt, men det går over!

Læs også: Kom igennem et hårdt break-up

Snak sammen
Uanset om I har et langdistanceforhold, eller om I bare begge har vildt travlt med skole og fritidsinteresser, er det vigtig, at I sætter tid af til hinanden. I kan både snakke på Skype, skrive lange beskeder på facebook og sende søde billeder på Snapchat for at vise, at I tænker på hinanden. Det er vildt vigtigt, hvis jeres flirt skal blive til et forhold!

Scorhamisommerferien

Det er vigtigt, du finder ud af, hvornår han er hjemme i løbet af sommerferien, så du kan finde ud af, om jeres kalender matcher. Skriv til ham og hør, hvornår han skal på ferie, og hør om I skal ses i en af de uger, hvor I begge er hjemme.
Det er vigtigt, du viser, du er interesseret i ham, når du ser ham. Smil sødt til ham, spørg ind til hans ferie og vær omkring ham – uden at det bliver for omklamrende. Du skal vække hans interesse, så han for lyst til at se mere til dig.
Det er nogle gange lettere at være to om tingene, og så kan det også føles lidt tryggere for dig at have en god veninde ved din side, når du skal på date. Hvis dit crush har en sød ven, som kender af dine veninder, kan I spørge dem, om de har lyst til at ses med jer i ferien og hænge ud.
Hvis du har mod på det, kan du springe ud i det og spørge ham, om han vil med på en date. Han vil helt sikkert synes, det er lidt charmerende, at det er dig, der spørger, for det fortæller ham, at du er interesseret i ham, og det kan drenge godt lide. Du kan få gode råd til en masse sjove sommerdates lige her.
Hvis I har fælles venner, og en af dem holder en have- eller strandfest, skal du tage med og håbe på, at han også dukker op. Stemningen er mere løs til en fest, og det kan være lidt nemmere at falde i snak med hinanden end andre steder. Hvis du vil være sikker på, at han kommer, kan du skrive til ham først.

MestLæste