Krop & Sind

Få en sjov sommerdate

Af Oliver Kokholm Ungermann 27. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Sommerferien er endelig startet, og nu er der god tid til at tage på en romantisk og sjov sommerdate med en sød fyr. Få inspiration til daten her!

Der er intet bedre tidspunkt til en dejlig date, end når solen skinner, det er varmt, og sommeren er på sit højeste. Det er så romantisk, og det er bare lidt sjovere at date, når rammerne er rigtige.

Test dig selv: Hvad er din sommer-temasang?

Vi guider dig til den perfekte sommerdate i galleriet herunder.

ensjovsommerdate

Hvis I begge er friske på, at der på jeres date skal ske noget anderledes, vildt og sjovt, kan I sejle i kajak eller kano sammen. Det kræver lidt mod at skulle kaste sig ud i noget nyt over for en fyr, du er lun på, men det kan også give jer en supergod oplevelse sammen.
Det er anderledes, og det er sjovt. En minigolf-date er god, hvis I gerne vil lave noget andet, end I plejer sammen. Og så kan I jo altid sætte en is eller kys på højkant til den, der vinder.
I vintermånederne er der ikke mange loppemarkeder rundt omkring, men efterhånden som det bliver varmere, kommer der massere af dem – og de er faktisk rigtig gode at bruge til en hyggelige date. Her kan I nemlig kigge på sjove ting sammen og undgå at skulle sidde foran hinanden og spekulere over, hvad I skal sige for at undgå pinlig tavshed.
Hvis der ligger en strand tæt på jer, kan I tage derud om aftenen og gå en tur. Det er en vildt romantisk ramme, og det skaber en helt speciel stemning at gå tæt på vandet sammen. Og hvis det bliver liiidt for romantisk, kan du jo altid bløde stemningen lidt op ved at skubbe ham i vandet, hi hi.
Der er vildt sjovt at være i en forlystelsespark, og det bliver ikke kedeligere med en sød date. Det er en rigtig god måde at komme ind på hinanden, fordi I kan sidde lidt tæt i forlystelserne og grine sammen af alt det sjove, I oplever. Og så kan I jo være lidt romantiske og dele en candyfloss.
Hvis I gerne vil på en intim og privat date, er en picnic helt perfekt. Hvis I kan finde et sted, hvor I kan være alene, er det en superromantisk måde at være sammen på. Pak en kurv med lidt mad og drikke, tag et tæppe med og find det perfekte spot – og lad kærligheden blomstre!
Åh, hvor er det bare romantisk at kigge på stjerner med en sød fyr! Find et godt spot, hvor I kan være lidt alene, og kig på den flotte nattehimmel sammen. Det kan ikke undgå at slå gnister imellem jer der!
Vejret skal selvfølgelig udnyttes om sommeren, og der er altså bare noget helt unikt ved at se en koncert udendørs. I kan for eksempel tage på Grøn Koncert sammen eller se, om der kommer et sejt band forbi jeres by. Det er altid godt at få nogle sjove oplevelser sammen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.