single
Krop & Sind

Derfor er det fedt at være single om sommeren

Af Stine Nielsen 16. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forever alone? Det er kun en god ting! Især når det er sommer, og solen skinner. Se her, hvorfor det er totalt fedt at være single om sommeren!

Yay, det er nice at være single! Og selv om du kan blive lidt træt af det nogle gange, så er der faktisk vildt meget at elske ved at være single. Og når det er sommer, du har fri, og solen skinner, bliver det kun endnu bedre!

Vi har samlet de bedste grunde til at være single om sommeren herunder - nyder du din sommer som single?

Læs også: Scor ham i sommerferien

I galleriet kan du læse, hvorfor det er fedt at være single om sommeren!

Derforerdetfedtatværesingleomsommeren

Du kan kigge efter lækre fyre på gaden, ved havnebadet og på stranden, uden nogen siger noget til det. Masser af øjenguf til dig, nice!
Du har masser af tid til at hænge ud med venner og veninder i det gode vejr. Skab nogle gode sommerminder, som du altid vil huske, og nyd, at du ikke har andre end dig selv at stå til ansvar overfor.
Du kan shoppe amok i sommerudsalget, uden nogen kæreste står og venter utålmodigt. Det tager tid at gøre det helt rigtige kup jo!
Du kan tage til udendørs koncerter og festivaller og fangirle amok, uden nogen kan have et problem med det. Hvis du vil skrive ”I love Niall” hen over din pande, er der jo ingen, der kan blive jaloux over det.
Du kan flirte alt det, du vil på ferien. En kort, men uforglemmelig ferieflirt er jo kun mulig, fordi du er fri og single – hurra! Tag testen: Hvor møder du din ferieflirt?
Du kan se alle de tøseserier og romantiske komedier, du vil. Uanset om vejret er godt eller skidt, så er lidt tv-tid godt! Og der er ingen dum kæreste til at bestemme, at I skal se en lam actionfilm i stedet, win!
Du slipper for at skulle overanalysere sms’er og statusopdateringer. ”Hvad mener han mon med dén smiley?” – ikke længere et problem! I stedet kan du bruge al din energi på at lave sjove ting i solen. Wee! Læs også: Undgå flirte-fails på mobilen

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.