Krop & Sind

Scor ham i sommerferien

Af Oliver Kokholm Ungermann 2. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er der en sød dreng, du er lidt lun på? Sommerferien er det perfekte tidspunkt til at score. Få tips til, hvad du kan gøre, her.

Det er så hyggeligt at have en sød fyr, du kan dele de bedste øjeblikke fra din sommer sammen med. Og selvom I ikke startede sommerferien som kærester, betyder det ikke, at I ikke kan være det, når den slutter.

Tag testen: Hvad skal du lave i sommerferien?

Klik dig igennem galleriet og få gode råd til, hvordan du score ham i løbet af sommerferien.

Scorhamisommerferien

Det er vigtigt, du finder ud af, hvornår han er hjemme i løbet af sommerferien, så du kan finde ud af, om jeres kalender matcher. Skriv til ham og hør, hvornår han skal på ferie, og hør om I skal ses i en af de uger, hvor I begge er hjemme.
Det er vigtigt, du viser, du er interesseret i ham, når du ser ham. Smil sødt til ham, spørg ind til hans ferie og vær omkring ham – uden at det bliver for omklamrende. Du skal vække hans interesse, så han for lyst til at se mere til dig.
Det er nogle gange lettere at være to om tingene, og så kan det også føles lidt tryggere for dig at have en god veninde ved din side, når du skal på date. Hvis dit crush har en sød ven, som kender af dine veninder, kan I spørge dem, om de har lyst til at ses med jer i ferien og hænge ud.
Hvis du har mod på det, kan du springe ud i det og spørge ham, om han vil med på en date. Han vil helt sikkert synes, det er lidt charmerende, at det er dig, der spørger, for det fortæller ham, at du er interesseret i ham, og det kan drenge godt lide. Du kan få gode råd til en masse sjove sommerdates lige her.
Hvis I har fælles venner, og en af dem holder en have- eller strandfest, skal du tage med og håbe på, at han også dukker op. Stemningen er mere løs til en fest, og det kan være lidt nemmere at falde i snak med hinanden end andre steder. Hvis du vil være sikker på, at han kommer, kan du skrive til ham først.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste