Krop & Sind

Ni ting, vi hader ved drenge!

Af Redaktionen 22. december 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drenge er for det meste alt for søde, men de kan altså også være megairriterende – vi har samlet de ni ting ved drenge, der irriterer os allermest.

Vi elsker fyre, men nogle gange er de altså bare lidt irriterende.

Læs også: Hvis fyre bare forstod...

1. At de altid skal drille. Okay, det er da meget sødt nogle gange - men det er altså ikke altid, de lige forstår, hvornår de skal stoppe. - Og nej, vi synes hverken, at frøer, edderkopper eller orme er søde - så lad være med at putte dem op i vores ansigt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. At de er meget bedre til at spille det der kærlighedsspil med ikke at svare på vores sms'er med det samme - simpelthen fordi de slet ikke tænker over det.

3. At de nogle gange er lidt for smarte. En del drenge har en tendens til at spille smarte, når de er sammen med deres venner. De kan være nok så søde, når man er alene med dem, men bliver nogle helt andre, når de står med en gruppe af deres venner - ikke særlig fedt, boys!

4. At de kan være ret så selvglade. Ja, det var sikkert et flot mål, du scorede til fodbold - og ja, dit hår sidder da meget pænt. Men det er altså superirriterende at skulle høre på hele tiden - så skru ned for charmen, drenge - det er meganederen, hvis I er for selvglade.

5. At de sætter kasketten oven på hovedet. Det ligner, at de render rundt med en knold på højde med Rundetårn oven på hovedet, og det klæder altså de færreste.

6. At de hele tiden skal spytte - det er simpelthen så klamt!

7. At de slet ikke kan multitaske! Sidder de og ser tv, og prøver du at fortælle dem om din spændende dag, hører de ikke en pind!

8. At de synes, det sjoveste i verden er at spille Playstation. Det er altså en smule stenet at sidde foran en skærm hele dagen.

9. At de aldrig forstår en hentydning! Altså, vi piger er bare ikke så vilde med at skære det ud i pap. Så kan I ikke snart lære at forstå, hvad vi mener, selv om vi ikke siger det direkte?

Læs også: Lær at forstå fyrene

Her er ti ting, som de fleste drenge elsker at få at vide:

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

MestLæste