Krop & Sind

Lav en kærligheds-kalender til kæresten

Af Thomas Flindt 3. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skal du forkæle din kæreste lidt ekstra denne jul? Så se her, hvordan du kan lave en kærlighedskalender til ham!

Har din kæreste fortjent at blive elsket lidt mere i denne måned? Så skal du måske overveje at lave en kærlighedskalender til ham - det er nemlig en supersød og sjov måde at forkæle ham på.

Læs også: Scor ham inden jul

Du bestemmer selv, om han skal have en kalender med hjem med en lille gave til hver dag, eller måske vil du overraske ham en gang i mellem? I sidste ende er det jo tanken, der tæller, og vi er sikre på, at han vil blive vildt glad for dit søde initiativ.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det bedste er, at en kærlighedskalender slet ikke behøver at koste andet end tid - vi har i hvert fald et par gode idéer til, hvad du kan give din kæreste uden at bruge en krone:

Kysse-terningen
Giv din kæreste en almindelig terning, og giv den "magiske kræfter". Det kan for eksempel være, at han må slå med terningen én gang om dagen, og det som slaget bliver, er det antal gange, han må kysse dig på den dag. Det kan gøre ham helt skør, hvis han kun må kysse dig én gang, men så kan han jo altid "købe" flere slag for en pris, du bestemmer - 15 minutters massage er vel en fair pris for ét slag? Hihi …

Læs også: 10 grunde til at vi elsker jul

Søde beskeder
Pak nogle små sedler ind til ham med søde beskeder, som han kan læse om morgenen. Fortæl ham, hvad du elsker mest ved ham, eller hvordan du har det, når I er sammen. Du kan også fortælle ham om et bestemt outfit eller en skjorte, som han bare ser megalækker ud i. Spørg ham eventuelt, om han ikke vil tage tøjet på den dag, så du kan gå og tjekke ham ud - han vil helt sikkert være med på den!

Kærester, jul, kalender, pakkekalender, overraskelse, flirt, date

Fantasi-aften
Det er ikke nogen hemmelighed, at alle går rundt og har nogle søde, sjove og frække fantasier, men det er ikke altid nogen, man går og skilter med. Hvis du tør, så invitér ham hjem på en intim fantasi-aften, hvor du fortæller ham om dine mest private fantasier og han om sine. Det kan være supersjovt og lidt frækt bare at snakke om fantasierne sammen, mens det er langt mere grænseoverskridende, at føre dem ud i livet.

Læs også: 5 gode kæresteråd

Forkæl ham
Hvem elsker ikke at blive forkælet? Brug en aften på at lave en middag til ham, eller bag nogle lækre julekager, som I kan spise sammen. Du kan også love ham en omgang massage, men fortæl ham det i god tid - så kan han rigtig gå og glæde sig til det.

Læs også: De bedste scorefilm

Hjælp ham
Drenge er ikke verdens bedste julegaveshoppere, men så er det godt, at han har en supersød kæreste, der vil hjælpe ham, med at klare julegaveindkøbene. Planlæg en dag, hvor I begge tager ud og får købt julegaver til mor, far og hvem der ellers skal have en gave under træet - det vil han sætte stor pris på, og så kan det blive en vildt hyggelig dag.

Har I andre gode idéer til at forkæle kæresten på?