Krop & Sind

Læserne fortæller - Jeg var ulykkeligt forelsket

Af Julie Lund Mikkelsen 15. marts 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er ikke noget bedre end at være forelsket! Men på den anden side er der ikke noget værre end at være ulykkeligt forelsket! Læserne fortæller her, hvordan det føles at få sit hjerte knust!

Din verden synker sammen, dit hjerte er knust, og du græder, indtil du ikke har flere tårer tilbage. Ja, ulykkelig kærlighed er den værste følelse i hele verden! Læserne fortæller her om, hvordan det føles, når drømmefyren ikke gengælder forelskelsen!

Han blev Facebook-kærester med en anden

For et års tid siden startede jeg på mit nye job, og da jeg sagde hej til alle mine nye kollegaer, så jeg Søren for første gang. Han var høj, flot og mystisk, og jeg var meget tiltrukket af ham. Efter jeg havde arbejdet der i nogle måneder, begyndte vi at snakke meget sammen, og en aften efter en fest kyssede vi for første gang. Der gik et stykke tid, hvor vi flirtede rigtig meget. Vi brugte mange timer sammen, og jeg blev rigtig glad for ham. Men pludselig en dag svarede han mig ikke mere, og jeg så ham aldrig på arbejdet mere. Han var som sunket i jorden. Jeg skrev til ham flere gange uden svar. Pludselig en dag dukkede der noget op på min startside på Facebook: "Søren er i et forhold". Mit hjerte gik i fuldstændig smadder! Han havde virkelig holdt mig for nar! Jeg følte mig så snydt!
Den knuste pige

Han sendte en ond sms

Det hele begyndte, da jeg startede på et nyt springhold, hvor jeg mødte en sød dreng, Frederik. Jeg kunne bare mærke, at det skulle være ham lige fra starten af. Normalt er jeg en superglad, åben og snakkesalig pige, men når Frederik var der, blev jeg helt lille, fik ondt i maven og turde ikke sige noget! Til en fest snakkede to af mine venner med ham, og de skaffede mig hans nummer. Jeg blev jordens lykkeligste pige og overvejede lidt, om jeg skulle skrive til ham. Til sidst tog jeg mod til mig og sendte en besked af sted. Det eneste svar, jeg fik tilbage, var, at jeg var klam! Min verden brød sammen, fordi han skrev sådan og ikke gengældte mine følelser. I dag er jeg næsten kommet over ham, men jeg tør stadig ikke snakke med ham.
Mathilde

Læs også: Råd mod hjertesorg!

Han begyndte at ignorere mig

For et år siden faldt jeg for en sød fyr, som var to år ældre end mig. Men når vi var sammen, kunne jeg overhovedet ikke mærke aldersforskel på os. Han havde lige slået op med sin kæreste og sagt indirekte til mig, at det var på grund af mig. Jeg syntes virkelig, at han lagde op til meget, men jeg var lidt forsigtig, fordi det var min første kærlighed. Men pludselig fra den ene dag til den anden ville han ikke kendes ved mig mere. Når jeg skrev til ham, så han det, men han svarede ikke, og når jeg mødte ham på gaden, lod han, som om han ikke så mig, selv om hans venner råbte hej til mig. Jeg var SÅ forvirret, for det virkede jo, som om han havde lagt mest i det, vi havde. I næsten et år efter havde jeg det så dårligt og tænkte kun på ham. Jeg syntes, at hele min verden var mørk og kold. Pludselig en dag begyndte han at sige hej til mig igen og skrive til mig, men der var det jo ligesom for sent. Han havde ødelagt mig nok!
Blomst

ulykkelig forelsketHan taler hele tiden om sin kæreste

Jeg er ulykkeligt forelsket i en dreng, som jeg mødte på en skiferie. Han var dernede med sin ungdomsskole, og jeg var der med min. En af dagene blev vi sat til at køre sammen, og vi snakkede godt, pjattede og flirtede også lidt. Jeg fandt til sidst ud af, at han havde en kæreste. Jeg blev ret ked af det, men jeg lod som ingenting. I dag skriver vi stadig sammen, og jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for jeg tør ikke skrive, hvad jeg føler for ham, fordi han har en kæreste. Nu skal jeg leve med hver dag at høre om, hvor meget han elsker sin kæreste. Det er, hvad jeg kalder en ulykkelig forelskelse!
Cecilie

Han blev pludselig kold over for mig

Det er ikke længe siden, at jeg havde en lille flirt med en vildt sød dreng ved navn Mikkel. Jeg tænkte ikke på andet end ham. Vi gik i biografen sammen, og han var enhver piges drøm! Men efter lidt tid forandrede han sig mere og mere. Jeg kunne ikke rigtigt forstå, hvad der skete, indtil jeg fik en chokerende besked fra ham på Skype, hvor han skrev: "Jeg har ikke følelser for dig mere! Find en anden!" Jeg var fuldstændig grædefærdig, og derefter snakkede vi aldrig mere sammen i skole eller over nettet. Nu sidder jeg så her totalt begravet i følelser og vådservietter og kæmper stadig for at komme over ham.
Anonym

Læs også:Sådan kommer du over ham den søde!

MegetMere