Krop & Sind

Kærestehistorier: Sådan mødte vi hinanden

Af Line Sølvhøj Jensen 7. september 2011
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor kan du finde en kæreste henne? Måske kan du blive inspireret her i artiklen, hvor du kan læse, hvordan tre kærestepar mødte hinanden.

Hvor og hvordan finder man egentlig en kæreste? Her fortæller tre kærestepar om, hvordan de mødte hinanden og blev kærester. Måske er det sådan, du finder din næste kæreste!

Læs også: 5 søde sommerflirts.

Sara og Morten

Hvor længe har I været kærester?
- Vi har været kærester siden den 15. marts 2011. Jeg har aldrig været så forelsket i en, som jeg er i Morten. Vi gik på samme skole, og jeg vidste godt, hvem han var.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvordan mødte I hinanden?
- Vi blev venner, og en dag, hvor min veninde og jeg kedede os, skrev jeg for sjov til ham, at jeg godt kunne lide ham (det kunne jeg jo godt i virkeligheden!). Han skrev tilbage, at han også godt kunne lide mig, og så begyndte vi at skrive sammen. Første gang vi var sammen, krammede han mig, og jeg blev forelsket i samme øjeblik. Jeg får stadig sommerfugle i maven, når jeg tænker på det. Selv om vi har været sammen i et halvt år, så er jeg stadig forelsket. Det er en fantastisk følelse, og jeg håber, at alle kommer til at føle sådan i deres liv.

Læs også: 8 ting, fyre ikke lægger mærke til.

Katja og Otto

Hvordan mødte I hinanden?
- Vi mødte hinanden første gang, da Otto startede på min skole i fjerde eller femte klasse. I løbet af årene blev vi så venner.

Hvordan gik I så fra venner til kærester?
- I sjette klasse skulle vi på lejrtur. Der gik rygter om, at han godt kunne lide en anden pige i min klasse, og jeg fik det underligt i maven. Jeg tænkte, om det var fordi, jeg kunne lide ham? På turen tog jeg mod til mig og hviskede til ham, at jeg gerne ville snakke med ham under fire øjne. Vi sad på en bænk, og jeg sagde til ham, at jeg godt kunne lide ham - som mere end en ven. Vi var begge tavse, og så kom vores lære og sagde, at vi skulle spise. Jeg nåede ikke at snakke med ham igen, for så skulle vi hjem. Dagen efter skrev han til mig, om vi kunne mødes. Vi mødtes på en markvej, og pludselig sagde han: "Jeg… kan også lide dig. Meget endda. Vil du komme sammen?" Jeg blev så glad, at jeg sprang hen og krammede ham! I dag har vi været kærester i lidt mere end 9 måneder. Elsker den dreng!

Læs også: Her møder du de søde fyre.

Frederik og Frederikke

Hvordan mødte I hinanden?
- Min kæreste Frederik og jeg mødte hinanden første gang til en koncert. Vi havde været venner på Facebook i lang tid før. Jeg havde tilføjet ham, fordi jeg synes, han havde en fed stil.

Hvordan blev I så kærester?
- Efter koncerten begyndte vi at skrive sammen, og så aftalte vi, at vi skulle mødes en dag. Vi mødtes, og der gik ikke længe, før vi blev kærester. Det har vi været i ni måneder nu, og vi har det rigtigt godt. Og så hedder vi jo Frederik og Frederikke, hvilket er vildt sødt!