Krop & Sind

Hvad laver drengene i sommerferien?

Af Thomas Flindt 2. juli 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad går drengene egentlig rundt og laver i sommerferien, og hvad skal man gøre for at være sammen med dem?

Kunne du godt tænke dig at hænge ud med en sød fyr i din sommerferie, så skal du læse med her! Vi fortæller nemlig, hvor du kan finde drengene i sommerferien, og hvordan du kan komme til at hænge ud med dem - nice ikk'?

Læs også: Derfor elsker vi sommerferie

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Solen skinner

Yay - vejret er vildt godt. Så kan du finde drengene …

På boldbanen
Når vejret er lækkert, så er de fleste drenge helt vilde efter at komme ud og spille bold. Derfor kan du godt finde et par søde drenge på fodbold-, basketball- eller hockeybanen.
Hvad gør jeg? Drenge kan godt lide, hvis piger gider spille bold med dem, så spørg, om du må være med. Du behøver ikke være god, for drenge elsker nemlig at vise sig frem. Har du ikke mod på at spille med, så kan du også sagtens være tilskuer - drengene skal jo have en pause ind imellem.

På stranden
Bor du tæt på havet, så er stranden det perfekte sted at finde søde fyre i sommerferien, hvis vejret er godt.
Hvad gør jeg? Vær frisk og sæt dig hen til dem - det er det sidste, de forventer! Har de en bold, kan du foreslå, at I spiller, og ellers kan du starte samtalen med at spørge dem om deres sommerferieplaner.

Har du styr på: Bikini-moden 2013

I svømmehallen
Vand tiltrækker altid søde fyre om sommeren, så ligger stranden ikke tæt på, er drengene helt sikkert i svømmehallen.
Hvad gør jeg? Det er svært at komme i kontakt med drengene, hvis de er i poolen, hopper på vipper eller bare er vilde. Det bedste tidspunkt er, når de lige holder en pause. Start en samtale, og det gør ikke noget et være lidt fræk - på den sjove måde altså. Prøv med: "Mine veninder og jeg har væddet om, hvem af jer der tør hoppe på hovedet fra 5-meter vippen - er I klar på en udfordring, eller tør ingen af jer?".

På gaden
Ja, det er selvfølgelig lidt bredt, men drenge elsker at hænge ud "på gaden". Tjek, om de går rundt i byen, hænger ud ved centret eller chiller ved det sædvanlige hjørne.
Hvad gør jeg? Drenge elsker at blive spurgt om hjælp af piger, og derfor har du god mulighed for at komme i kontakt med dem "på gaden". Du kan for eksempel spørge: "Hvilke sko er fedest?" (i en butik i centeret), "kan I følge mig hen til …" (i byen) eller "hvor får jeg den bedste pizza?" (på hjørnet).

Læs også: Derfor er det godt at have en drengeven

Drenge, ferie, sommer, strand, fodbold, facebook

Gråt og vådt

Øv, vejret er vildt dårligt, og så kan det være svært at komme i kontakt med drenge, som du ikke kender, fordi de oftest er indenfor. Men har du et telefonnummer eller er I venner på facebook, kan du sagtens komme i kontakt med dem. Når det regner, kan du fange drengene …

Læs Drengepanelet: Hvordan ved jeg, om han er forelsket?

På computeren
… eller på en anden spillekonsol. Drenge har nemlig altid et spil, som de kan bruge flere timer på, når vejret er dårligt.
Hvad gør jeg? Skriv til ham den søde, om han ikke vil være sammen. De færreste drenge gider at game sammen med piger, men så kan du foreslå noget andet, der passer til en regnvejrsdag for eksempel en biograftur eller filmhygge.

På facebook
Er drengene ikke i gang med at game, så er de højest sandsynligt på facebook.
Hvad gør jeg? Se om der er en sød fyr online, og skriv til ham i chatten. Læg ud med noget som: "Øv, et lortevejr … Har du nogen ideer til, hvad jeg kan lave?". Om det så kun skal forblive en chat, eller om I aftaler at ses, er helt op til dig.

Læs også: Flirt på facebook

Tip:
Drenge kan faktisk godt være nervøse for at tage kontakt til piger, så vær den seje og tag kontakten. Pst! Vi ved nemlig, at drengene helt vildt gerne vil i kontakt med jer!