Helbred & balance

Sådan trykker du en bums

Af Cecilie Rosfort-Nees 24. februar 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er fy-fy at trykke i dine bumser, meeeen hvis du nu alligevel har tænkt dig at gøre det, så kan du jo lige så godt gøre det ordentligt…

Her er fem tips til, hvordan du trykker en bums på den rigtige måde:

Læs også: Få en flot og velplejer hud.

1. Få åbnet dine porer i huden ved at holde ansigtet ind over en skål med varmt vand. Hav et håndklæde over hovedet imens. Et varmt bad kan også åbne din huds porer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Dine hænder skal være helt rene, inden du begynder at røre ved din bums, så vask dem grundigt med sæbe.

3. Vikl en Kleenex om fingerspidserne, og tryk blidt på begge sider af bumsen samtidig for at få det hvide/gule ud af bumsen. Du må altid kun trykke en bums, når den er hvid/gul i midten - ellers er den nemlig ikke klar til at blive trykket, og så kommer det til at tage endnu længere tid, før du slipper af med den.

4. Hvis det hvide/gule ikke kommer ud af sig selv efter et blidt tryk, skal du stoppe med at trykke i den - for så kan nemlig risikere at få virkelig irriterende ar.

5. Vask dit ansigt eller læg en ansigtsmaske, som renser din hud i dybden, og giv din bums ro og masser af kærlighed med cremer og ingen pilleri.

Læs også: Hvad tænker fyre om piger med bumser?

Tips!
* Aloe Vera får din urenhed til at hele hurtigere.
* Prøv aldrig at trykke en indvendig bums eller en bums, der er ikke er hvid/gul i midten.
* Snak med lægen, hvis du ikke selv kan få bugt med dine urenheder.

Læs også: 7 skønhedsprodukter, der kan trylle.

Herunder kan du få tips til nemme DIY-ansigtsmasker!

DenemmesteDIY-ansigtsmasker

Hvis du har tid og overskud, inden du påfører din DIY-ansigtsmaske, kan du dampe dit ansigt, så din hud er helt klar til masken. Det er superenkelt, du skal bare koge noget vand og hælde det ned i en gryde eller en balje. Derefter tager du et håndklæde over hovedet, så du får dampen fra det varme vand mod ansigtet. Du skal selvfølgelig passe på, at du ikke brænder dig! Når du har siddet i et lille stykke tid, er du klar til at påføre din maske. Husk, at vær forsigtig med alt, hvad du kommer på din hud. Føles det forkert, skal du skynde dig at fjerne masken fra ansigtet. Se de nemme masker med naturlige ingredienser til din hudtype i galleriet her.
Det her er en hurtig og effektiv DIV-ansigtsmaske til uren hud. Alt du skal bruge er honning, fint salt og citron! - 1 spiseske Citron - Knivspids salt - 2 spiseskeer honning Pres en citron og hæld en spiseske citronsaft over i en skål, som du tilsætter en knivspids salt til. Når salten er opløst tilsætter du honning, som giver huden fugt. Citronen renser din hud i dybden og fjerner bakterier, og den fine salt hjælper med at åbne dine porer, så huden kan tage i mod ansigtsmasken. Lad masken virke i 3-5 minutter og brug din hverdagscreme bagefter.
Denne maske er simpelthen så nem, og så er den god for din tørre vinterhud. Det eneste du skal bruge er honning og avokado. Du kan med fordel vælge en økologisk udgave af begge ingredienser. - 2 tsk honning - En halv avokado Du kan enten mose avokadoen med en blender eller en gaffel. Bland derefter honningen i, og påfør det på din hud. Lad den virke i 10 minutter, så din hud suger alt fugten fra masken.
Verdens nemmeste maske til kombineret/tør hud – det må være den her. Alt, du skal bruge er naturel yoghurt eller kvark og noget sukker. Kombinationen af de to ingredienser fjerner de døde hudceller og beroliger huden, mens den skrubbes blidt. - 1 spiseske rørsukker - 1 teske yoghurt Sukkeret og yoghurten skal bare blandes sammen og derefter på huden. Lad den virke i 10 minutter, inden du skyller den af med bløde cirkelbevægelser.

MestLæste