Skønhed

Skønheds- produkter, der kan trylle

Af Line Sølvhøj Jensen 4. november 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Du behøver slet ikke at være ked af dine bumser, mørke rander under øjnene eller tynde hår. Vi har nemlig fundet nogle skønhedsprodukter, der kan trylle.

Tyndt hår
Saltvandsspay eller tørshampoo er din redning! Spray lidt i dit hår, og lynhurtigt får dit hår fylde og kommer til at se tykkere ud.

Bumser
Din verden behøver ikke at gå under, bare fordi du har fået en bums. Foruden at du skal rense din ansigt for makeup og snavs hver dag, så kan du skjule din bums med en concealer og lidt pudder. Men pas på, at du ikke giver bumsen for meget concealer, for så kan den blive endnu mere synlig. Få flere råd mod bumser her.

Korte øjenvipper
Hvis du drømmer om skønne bambi-øjenvipper, så prøv nogle kunstige øjenvipper. Du kan vælge dem i forskellige tykkelser, så hvis det er til hverdag, er det godt at vælge nogle, der ikke er for tykke.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Trist vinterhud
Hvis du savner din fine sommerglød, så prøv en solpudder. Den giver dig med det samme fine, brune sommerkinder. Du kan også bruge en selvbruner, som kan give dig dine brune ben og arme tilbage.

Mørke rander under øjnene
Brug en concealer til at dække de mørke rander under dine øjne, og sørg for at få godt med søvn, drik masser af vand og spis sundt.

Tynde læber
Hvis du har meget smalle og tynde læber, så tegn dem op med en læbeblyant. Men vælg en, der passer til dine læbers farve og slut af med en lipgloss i samme farve.

Skinnende hud
Foruden at du skal bruge produkter til fedtet hud, så hav altid en pudder med i tasken, så du kan dække de steder i ansigtet, der skinner.

Flossede negle
Hvis du har grimme negle, der flosser eller har mange hvide prikker, så skjul dem med en fin neglelak.

Tørre spidser
Hvis du har tørre spidser, så fugt fingrene med lidt vaseline og put det i hårspidserne. Det får dem til at se fine og glatte ud. Men derudover skal du nok snart en tur til frisøren!

Kedelige øjenvipper
Brug en øjenvippebukker, der kan give dine øjenvipper et flot løfte, så de bliver flotte og diva-agtige. Husk bare at bruge den, inden du lægger mascara på dine vipper.

MestLæste