Helbred & balance

Sådan skjuler du dine bumser

Af Luise Gregersen 14. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er slet ikke så svært at skjule dine bumser, hvis du bare bruger de rigtige beautyprodukter og den rigtige teknik. Læs med, når vi guider dig til, hvordan du får helt perfekt hud.

Hvis dit ansigt er dækket af røde, ømme og hævede bumser, ved du sikkert, hvor meget det kan påvirke dit selvværd. Men med de helt rigtige makeuptricks kan du faktisk få helt perfekt og glat hud. Se her, hvordan du gør.

Læs også: Bumser: myter og fakta

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Start med at rense din hud helt for makeup og snavs.

Smør dit ansigt ind i en anti-shine creme, der forhindrer din hud i at komme til at skinne i løbet af dagen. Put gerne lidt ekstra på, for den makeup, du skal bruge til at skjule dine bumser, kan godt udtørre din hud, fordi den ikke indeholder olie og andre ingredienser, der tilstopper porerne.

Brug en primer, der ikke tilstopper porerne, i hele ansigtet. Primeren udjævner din hud og får din foundation til at holde længere.

Læs også: Bumser: Slip af med dem nu!

Brug en foundation, der har en meget dækkende effekt. Du kan sagtens bruge en ren børste til at fordele din foundation, men du får et mere dækkende resultat, hvis du dupper den på med fingrene.

Pas på, at du ikke gnider din foundation ind i huden. Det vil få dine bumser til at blusse op. "Klap" i stedet cremen på helt let og forsigtigt, som om du er bange for, at din hud går i stykker.

Brug en concealer, der er beregnet til bumser, i stedet for en der er beregnet til at bruge under øjnene. Den type concealere indeholder nemlig tit lysreflekterende pigmenter, der vil gøre dine bumser endnu mere tydelige.

Læs også: Stjerner med bumser

Dup forsigtigt concealeren på dine bumser. Ton farven ud med en lille, ren pensel, så concealeren går i et med resten af din hud.

Brug en stor, blød pudderbørste, og børst med en let hånd olieabsorberende pudder over din hud. Pudderet får din foundation til at holde længere og forhindrer din hud i at komme til at skinne i løbet af dagen.

Hvis din makeup skal se helt perfekt ud hele dagen, kan du slutte af med en spray, der binder makeuppen.
Se, hvilke produkter du kan bruge i galleriet nedenunder. De er naturligvis alle sammen beregnet til uren hud!

Sådanskjulerdudinebumser

L’Oréal Triple Active Anti Shine Dagcreme til 45 kr. Køb den her.
Murad Skin Perfecting Primer Acne And Shine Control til 232 kr. Køb den her.
Clinique Anti-Blemish Makeup til 255 kr. Køb den her.
MAC Studio Finish SPF 35 til 150 kr. Køb den her.
Manhattan Clearface Compact Powder til 70 kr. Køb den her.
MAC Fix+ spray til 155 kr. Køb den her.

MestLæste