Krop & Sind

Godnathistorien: Vi kan også bade nøgne?

Af Karoline Mathilde Rasmussen og Emil Manana 20. marts 2023
Foto: Unsplash (genrefoto)
Jonathan havde længe rendt rundt med tanken om, at han var til fyre, men han havde endnu ikke sagt det til nogen … Læs hele godnathistorien her.

Det var første dag i sommerferien, men for Jonathan så det ikke ud til at blive den bedste af slagsen.

Hans mor havde nemlig for længe siden besluttet, at de ikke skulle på ferie til udlandet i år.

Jonathan kunne derfor se frem til syv lange uger derhjemme, imens alle hans veninder skulle på ferie til lækre steder langt mod syd.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han ville ønske, det var ham, der skulle afsted. I stedet havde han fået ekstra vagter på sit fritidsjob på McDonald’s.

I høj sol og 28 graders varme var det bestemt ikke sjovt at stå bag kassen og lange pommes og milkshake over disken, men Jonathan glædede sig over den store lønseddel, han ville få, når sommeren var slut.

Og så gjorde det selvfølgelig heller ikke noget, at Marius, som Jonathan længe havde crushet på, også kom til at være på arbejde det meste af sommeren. Faktisk gjorde den tanke, at det hele virkede nogenlunde okay.

Marius var et år ældre end Jonathan og var lige blevet færdig med 9. klasse. Desuden havde han det flotteste krøllede hår, der sad perfekt på hans hoved.

Efter sommerferien skulle Marius på gymnasiet. Det samme gymnasium, som Jonathan også skulle på, når han om et år var færdig med 9. klasse.

Desuden var det ret sejt, at Marius lige før jul var sprunget ud som homoseksuel. Jonathan havde længe rendt rundt med tanken om, at han var til fyre, men han havde endnu ikke sagt det til nogen.

Ikke engang til hans bedste veninde. Men nu stod de altså begge på Maccen og kampsvedte i sommerheden.

– Man burde simpelthen tage på stranden senere, lød det fra Marius, da han og Jonathan havde et stille øjeblik i personalerummet.

– Jeg skal arbejde til klokken 21, så det bliver næsten for sent for mig, beklagede Jonathan sig.

– Det er da det bedste tidspunkt at tage på stranden. Så er der ikke så mange mennesker. Er du på cykel? For så kommer jeg og henter dig, når du har fri. Så skal vi sgu ned og bade, svarede Marius.

Jonathans krop sitrede.

De næste par timer sneglede sig afsted, nu hvor Jonathan vidste, at han og Marius skulle på stranden, når han fik fri, og han kunne ikke få Marius’ smukke øjne og søde smil ud af hovedet.

Han kunne heller ikke komme hurtigt nok ud af vagten, da klokken slog 21.

– Jeg har taget et håndklæde med til dig, smilede Marius, der stod med sin cykel i den ene hånd og to badehåndklæder i den anden, da Jonathan kom ud af personaleindgangen.

Jonathan kunne mærke, at han blev helt varm i kinderne, da han så Marius – det virkede egentlig lidt skørt, for det var kun et par timer siden, de sidst havde set hinanden. Men nu skulle de altså på stranden.

Solen var langsomt ved at gå ned, da de ankom til stranden, men det gjorde ikke noget, for det var stadig mere end 20 grader udenfor, og sveden fra arbejdet klistrede nærmest til Jonathans hud.

Det skulle gøre godt med en dukkert.

– Skal vi gå herover i klitterne? foreslog Marius og gik med hastige skridt gennem sandet.

De bredte deres badehåndklæder ud på jorden og begyndte at smide skoene. Marius havde klædt om hjemmefra og var i et par flotte badebukser.

– Jeg har altså ikke lige fået badebukser med, så jeg tænker bare, at jeg bader i mine underbukser, konstaterede Jonathan.

– Vi kan også bade nøgne, sagde Marius og fortsatte:

– Der er alligevel ikke et øje i nærheden.

– Er du sikker på, at det er en god idé, sagde Jonathan tøvende.

– Ja, selvfølgelig er det en god idé, grinede Marius, mens han smed både T-shirt og de flotte badebukser og løb ned mod vandet.

– Den, der kommer sidst under, har tabt, råbte Marius tilbage, og så fik Jonathan ellers travlt. Han skyndte sig at smide tøjet og løbe efter, men han kunne se, hvordan Marius allerede var nået et godt stykke ud i vandet.

– Du tabte, sagde Marius med et smil, da Jonathan endelig stod ved siden af ham.

Jonathan havde egentlig ikke noget imod at tabe til Marius. Han tænkte, at han bare var glad for at kunne tilbringe tid med ham.

– Skal jeg ikke have en præmie? kom det kækt fra Marius.

– Hvad skulle det være? spurgte Jonathan uskyldigt, selv om han allerede havde en helt særlig præmie i tankerne.

– Du kan jo give mig et kys, kom det selvsikkert fra Marius, der gik et skridt tættere på Jonathan.

Det var heldigvis lige den slags præmie, Jonathan havde håbet på. Han rykkede tættere på Marius, og som solen gik ned bag dem, mødtes deres læber i deres allerførste kys.

Deres tunger legede med hinanden, og selv om det var første gang, Jonathan havde kysset med en fyr, var han ikke i tvivl om, at det var helt rigtigt.

De blev stående længe i vandet, deres nøgne kroppe var som klistret til hinanden, og Jonathan håbede, at kysset ville vare for evigt.

Han ænsede hverken tid eller sted, da hans hænder følsomt bevægede sig ned ad Marius’ krop. Marius’ hænder var også i fuld gang med at udforske Jonathans krop, og deres lange kys stoppede, da han fik fat i Jonathans pik.

Den var allerede godt stiv, og det var Marius’ egen pik også. Marius kiggede Jonathan dybt i øjnene.

– Hvad siger du til, at vi fortsætter hjemme hos mig? Mine forældre er i Frankrig de næste to uger, så vi har huset for os selv, sagde Marius blidt.

– Det lyder som en god idé, smilede Jonathan og gav Marius’ pik et lille klem.

De skyndte sig op af vandet og fik deres tøj på igen, og så begav de sig ellers afsted på deres cykler.

Lige der i sommernatten med vinden, der lufttørrede deres våde hår, tænkte Jonathan for sig selv: Så blev det alligevel en god sommer.

MestLæste