sex

Godnathistorien: Alene hjemme

Af Redaktionen 31. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Uh, det blev ret spændende, da den her pige inviterede til fest, da hun var alene hjemme. Læs godnathistorien her.

Mine forældre var taget til Tyskland et par dage, og jeg havde virkelig glædet mig til at være alene hjemme. Jeg havde fået lov til at holde en lille fest om fredagen for nogle af mine bedste venner. Jeg havde gennem en længere periode været rigtig forelsket i min bedste ven Jonas, som også ville komme til festen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Godnathistorien: Sex på toilettet

Det blev aften, og vi var i alt ti venner samlet. Vi dansede, hyggede og spillede ”Sing Star”. Jonas og jeg elskede at danse sammen, og vi havde heller ikke den aften noget imod til at gå amok til Nik og Jay. Jeg kunne mærke en kildende fornemmelse i maven, når vi dansede ekstra tæt.

Klokken blev hurtigt mange, og de andre skulle hjem. Jonas havde lovet at hjælpe med at rydde lidt op i huset efter festen. Så sammen gik vi rundt og gjorde lidt rent. Vi snakkede og grinede, og jeg nød at have ham i nærheden. Klokken endte med at blive for mange, så det ville ikke være sikkert for Jonas at cykle hjem.

Læs også: Godnathistorien: Hjemme hos Frederik

Så jeg tilbød ham, at han bare kunne sove hos mig. Det ville han gerne, og vi endte hurtigt begge to under min dyne. Automatisk tog vi alt tøjet af hinanden, ingen sagde noget – pludselig var det kun læberne, der snakkede sammen. Han gav mig finger, hvilket jeg aldrig havde prøvet før. Det var vildt dejligt, og jeg var tryg, fordi det var ham. Vi endte med at have sex, og det var fantastisk. Jeg fortryder ikke et sekund, at min første gang endte med at være med min bedste ven. Vi har valgt ikke at sige det til nogen, men shh … det er sket to gange siden!

Læs mere om

MestLæste