sex

Godnathistorien: Den bedste nat i mit liv

Af Redaktionen 19. januar 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En sommerhustur med Max kunne kun blive en god tur. Men det endte faktisk med at blive den bedste tur i mit liv på grund af det, der skete en af nætterne.

Jeg var lykkelig. Lige i dette øjeblik. For livet var skønt: Det var fredag aften, jeg var i sommerhus med mine forældre, og solen skinnede. Indtil nu havde min kedelige storebror altid været med, men han var 18 år nu og ville hellere hænge ud derhjemme med vennerne.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fint for mig, for det gjorde, at der var plads til en ekstra i sommerhuset: Min kæreste Max!

Tænk, at jeg skulle tilbringe en hel weekend sammen med den sødeste fyr i verden? Det var den største grund til, at jeg følte mig rigtig lykkelig lige nu. Jeg havde glædet mig i flere uger til denne weekend og overvejet, hvordan det ville blive at være så meget sammen med ham, og ikke mindst: Hvordan det ville være at sove sammen med ham.

Læs også: Er det normalt at onanere?

Vi havde været kærester i nogle måneder, men havde stadig ikke sovet sammen, og det gav mig sommerfugle i maven at tænke på, at vi skulle det i aften. Problemet var bare, at der kun var en køjeseng, som jeg plejede at dele med min bror. Så min mor havde redt op i overkøjen til Max, og jeg skulle sove i underkøjen.

Da det blev sovetid, sagde vi godnat til mine forældre og gik ind på værelset. Der var en lidt akavet stemning, da vi lå i hver vores seng og skulle til at falde i søvn. Vi småsnakkede lidt om, at vi skulle ud at bade i morgen, men jeg var ikke rigtig til stede. For mine tanker blev ved med at kredse om, hvordan det ville være, hvis vi kom til at ligge tæt ved siden af hinanden. Jeg var åbenbart ikke den eneste, der havde tænkt de tanker, for pludselig spurgte Max:

­- ­Må jeg egentlig lægge mig lidt ned i din seng?

Det vibrerede i hele min krop bare ved tanken, og da han endelig lå under dynen ved siden af mig i sine boksershorts, kunne jeg mærke, at det begyndte at dunke i mit skridt. Det var en dejlig følelse, og jeg havde lyst til mere end bare at kysse. Det havde han også, og efter vi havde kælet, kysset og rørt ved hinanden i lang tid, fandt Max et kondom frem fra sin taske, og vi havde sex. Jeg var så tryg ved ham, og det føltes helt rigtigt.

Dagen efter var vi megatrætte, fordi vi ikke havde sovet så meget, men det gjorde ikke noget, for det havde været den bedste nat i mit liv.

MestLæste