Krop & Sind

Gode kyssesteder i julen

Af Stine Nielsen 16. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvor er de bedste kyssesteder, når det er jul? Få svaret her!

Vil du gerne kysse lidt på ham den søde her i julen? Så se her, hvor du finder de bedste kyssesteder!

Under misteltenen

Okay, det er ret oplagt at kysse under misteltenen - det er jo det, den er til for! Derfor er det også bare med at udnytte chancen for at lokke et kys ud af dit crush. "Ups, stod jeg under misteltenen? Det havde jeg sleeet ikke opdaget, hihi!"

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Få en flirt inden jul

Ferie farvelkys

Når I går på juleferie, går der lang tid, før I ser hinanden igen. Så når du siger farvel til dit crush, er det derfor helt okay, at du giver ham et lille farvelkys på kinden. Hvis han tør, kan det jo være, han får lyst til at kysse dig tilbage - måske på munden denne gang!

I snevejret

Det er så smukt, når sneen daler ned udenfor - og virkelig romantisk! Gå en tur med ham den søde i snevejret - for eksempel i en park eller en skov - og giv ham et kys, mens tiden står stille omkring jer.

Læs også: Lav en kærligheds-kalender til kæresten

På skøjtebanen

Er du på date, hvor I er ude at skøjte? Så er du det perfekte sted til at få et sødt og sjovt kys af din date! Måske er du ikke helt god til at skøjte, og så det er med at holde godt fast i din date. Når han griber dig, eller I støder sammen, er det et godt tidspunkt at læne sig ind til ham for at kysse!

Nytårskysset

Når rådhusklokken rammer midnat nytårsaften, er det en tradition, at man kysser med sin sidemand. Sørg at placere dig det helt rigtige sted ved siden af dit crush, så I ender med at kysse. Det er dødromantisk at kysse nytårsaften, og du vil helt sikkert huske det i mange år frem!

Læs også: 7 stensikre scoretips

Hvor er det mest romantiske sted, du har kysset en dreng?

Læs mere om

MestLæste