Krop & Sind

Få en flirt inden jul

Af Luise Gregersen 9. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har du et crush, eller trænger du bare til en lille juleflirt? Flirt dig til hans opmærksomhed inden jul med vores tips!

Når det er mørkt og koldt udenfor, er der intet, der varmer, som en juleflirt! Uanset om du har haft et crush i lang tid, eller om du bare trænger til en afslappet flirt med en sød fyr, har vi samlet de bedste tips til, hvordan du får en juleflirt!

Scor ham på skøjter
Klæd dig godt på, og tag på skøjtebanen med dit crush. Hvis du ikke vil invitere ham ud at skøjte alene, så foreslå at I tager af sted med en masse venner. Lad som om, at du er virkelig dårlig til at stå på skøjter (med mindre du virkelig er dårlig til det). Ved at spille lidt hjælpeløs vækker du din flirts mandighed, og med lidt held foreslår han, at du holder ham i hånden, mens du lærer at stå fast på isen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lav en kærligheds-kalender til kæresten

Bliv hans nisseven
Det her tip fungerer bedst, hvis du går i klasse med dit crush. Foreslå, at I trækker lod om hemmelige nissevenner i klassen. Hvis du står for lodtrækningen, kan du snyde lidt ved at sørge for, at du bliver nisseven for dit crush. Ellers kan du spørge den, der har trukket ham, om de ikke vil bytte. Når du er blevet hans nisseven, gælder det om at vise ham, hvor godt du kender ham! Læg for eksempel en pose af hans yndlingsslik i hans taske, eller dril ham ved at hælde pailletter i hans penalhus. Når du afslører, at du er hans nisseven, vil han garanteret synes, at du er vildt cool, fordi du har fundet på så mange seje pranks!

Sms-flirt
Hvis du er lidt genert, kan det være en god idé at flirte over sms. Hvis I går i klasse sammen, kan du åbne samtalen ved at spørge ham, hvad han har købt til pakkeleg, fordi du selv er helt på bar bund! Det giver hans selvtillid et kæmpe boost, når du beder ham om hjælp!

Læs også: Skab den perfekte romantiske stemning

Fang ham under misteltenen
Det giver næsten sig selv! Det er jul, og det er lig med misteltene alle vegne. Stil dig under, eller i nærheden af misteltenen, mens du snakker med dit crush. Kig op, som om du ikke havde lagt mærke til misteltenen før nu, og sig drillende: "Ej, du kunne godt lige have advaret mig om, at jeg stod lige under misteltenen!" Hvis han fanger hintet, kan du være heldig at få et kys!

Julesms'er
Hvis I ikke ser hinanden i juleferien, så husk at holde kontakten ved lige! Heldigvis er julen den perfekte undskyldning for at skrive til ham. Ønsk ham og hans familie en glædelig jul, eller spørg, om han har fået alt det, han ønskede sig. Du kan også ønske ham et godt nytår og spørge, om han fandt én at give et kys til midnat.

Læs også: 5 scorereplikker der virker