Krop & Sind

Skab den perfekte romantiske stemning

Af Luise Gregersen 4. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er det længe siden, du og din kæreste har haft en rigtig hyggelig aften, hvor det kun handlede om jer og jeres forhold? Så læs vores guide til at skabe den perfekte kærestestemning!

Invitation
Lad ham vide præcis, hvad du har i tankerne med en sød sms. Skriv, at du savner ham, og spørg, om han vil komme hjem til dig. Send eventuelt et lokkende foto med. Det kunne for eksempel være et billede af et stearinlys eller et close-up af dine læber med din flotteste lipgloss på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Musik
Lav en playliste, der passer perfekt til en romantisk aften. Vælg nogle rolige sange, som I begge kan lide. Sæt playlisten på repeat, så I kan koncentrere jer om hinanden i stedet for at bekymre jer om musikken.
Prøv for eksempel:
"Little Things" - One Direction
"Halo" - Beyoncé
"It Will Rain" - Bruno Mars
"A Thousand Years" - Christina Perri

Tag testen: Er du romantisk?

Hyggelig belysning
Der er intet, der er så hyggeligt som stearinlys! Faktisk ser de fleste endnu mere lækre ud i stearinlysets skær, fordi det giver ansigtet en fantastisk glød. Bonus! Placér fyrfadstager rundt omkring på dit værelse og sluk for alt elektrisk lys. Sørg for, at lysene står på højt placerede, flade overflader, så de ikke vælter! Husk også at slukke dem, før I bliver alt for opslugte af hinanden. En ildebrand kan virkelig lægge en dæmper på stemningen!

Duft
Dufte har en helt utrolig effekt på hukommelsen. Du har sikkert prøvet, at der er dukket et minde frem, efter at du har duftet til en af dine gamle parfumer? Din parfume har samme effekt på din kæreste så prøv at tage den duft på, som du havde på første gang, I mødte hinanden. På den måde genoplever han den følelse, han havde, og føler sig forelsket på ny!

Læs også: 5 sjove facts om kærlighed

Sluk din smartphone
I aften handler kun om jer to! Sluk jeres smartphones og gem iPad og computer langt væk. Der er intet, der er så vigtigt, at det ikke kan vente til i morgen. Det kan være svært, så hvis det går helt galt, kan I aftale, at I kun må kigge på jeres telefoner i et minut en enkelt gang i timen.

Rør ved hinanden
Der er intet, der kan få jer til at føle jer tæt på hinanden som kærlige berøringer. Forkæl for eksempel din kæreste med en laaang, forførende massage med en velduftende lotion. Han vil elske dig for det!

MestLæste