Krop & Sind

5 sjove facts om kærlighed

Af Stine Nielsen 28. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at varme gør dig mere forelsket? Vi har fundet fem vilde og sjove facts om kærlighed!

1. Du kan blive forelsket på et øjeblik
Ja ja, det lyder måske lidt langt ude og eventyr-agtigt, men det er faktisk rigtigt! Din krop opdager lynhurtigt, hvad dit hoved måske ikke gør. På en femtedel af et sekund sendes der kemiske reaktioner fra din hjerne, som får dig til at få følelsen af at være forelsket.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Er han forelsket i dig?

2. Fingrene gør dig forelsket
Du føle dig forelsket og mærke "kærlighedshormonet" oxytocin i kroppen, når du føler berøring med fingerspidserne. Så hvis du og din kæreste aer for hinanden med fjerlette berøringer med fingerspidserne, bliver I begge mere afslappede og forelskede.

3. Varme gør dig forelsket
Oxytocin bliver også frigivet, når du har det afslappet og varmt. Så nus og kys på din kæreste, når I er pakket godt ind i et lunt tæppe!

Tag testen: Er du rigtig forelsket?

4. Forelskelse virker bedre end Panodil
Forskere fra Stanford University har bevist, at når nyforelskede personer kan holde til meget mere smerte, når de kigger på et billede af deres kærester. Så hvis du har slået dig, kan du faktisk få mindre ondt, hvis du bare kigger på dit crush.

5. Drenges kropssprog afslører deres forelskelse
*Hvis en fyr er forelsket i dig, kan du se det på hans kropssprog. Hvis I for eksempel sidder over for hinanden, og han sætter sin fod op på din stol og hviler sin arm på knæet, så han nærmest danner en cirkel om dig, betyder det, at han føler sig fortrolig og tryg ved dig.

*Hvis han klør sig på næsen, er han helt vild med at være i nærheden af dig - næsen har nemlig et "erogent punkt", som er et ekstra følsomt punkt.

*Når I er til en fest eller blandt mange mennesker og snakker sammen, så betyder det noget, hvis hans krop vender direkte mod dig, selv når han taler med andre - det er et tegn på, at du altid er i hans tanker!

Læs også: Læs fyrenes signaler

I galleriet kan du læse om 10 flirtetips, du SKAL kende!

10flirtetipsduSKALkende