Krop & Sind

Få modet til at sige, du er vild med ham

Af Oliver Kokholm Ungermann 19. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mangler du mod til at fortælle ham den søde, at du har et crush på ham? Få tips til, hvordan du får selvtilliden til det her.

Går du altid i baglås, når du står over for dit crush, lige når du skal til at komme med den store kærlighedserklæring til ham? Du er ikke alene!

Læs også: Snapchat med dit crush

Der er nemlig mange, der synes, det er super grænseoverskridende at skulle åbne sig op og fortælle om sine følelser til en person, som man ikke engang er sikker på føler det samme tilbage.
Men sådan behøves det ikke at være. Med de her tips bliver du nemlig helt klar til at springe ud i det!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vælg det rette tidspunkt
Det gør det ikke nemmere at sige søde ting, hvis flere af hans venner står lige ved siden af, eller en af jer har travlt og skal skynde sig videre. Find et tidspunkt, hvor der er så lidt stress og så få forstyrrelser som muligt, så du kan finde ro til at fortælle ham om din forelskelse. Går I i klasse sammen, kan du for eksempel gøre det på vej hjem fra skole, hvis I skal den samme vej.

Alle måder er gode
Der er ingen rigtig eller forkert måde, du kan fortælle dit crush om dine følelser. Faktisk kan du både gøre det ansigt til ansigt, i en telefonsamtale eller på en besked. Hvis du synes, det er for pinligt at sige det til ham, mens du står over for ham, så start en samtale på Facebook eller SMS, og skriv det til ham i stedet.

Læs også: Hjælp! Jeg tør ikke snakke med mit crush

Sig, hvad du føler
Det er fint at tænke over, hvad du vil sige til ham, men nogle gange kan man også komme til at tænke det lidt for meget igennem- i stedet for bare at gå med sin første tanke og følge sit hjerte. Det er jo det, det handler om! Sig til ham lige ud, at du er helt fortabt i ham, og at han får det hele til at snurre rundt for dig. Hvis det kommer fra hjertet, vil han ikke kunne modstå det!

Tænk glade tanker
Sidder dit hjerte helt op i halsen, når du tænker på at sige det til ham, kan du prøve et lille trick. Tænk i stedet på, hvordan du vil have det, hvis han gengælder dine følelser. Så har du fundet en sød fyr, som vil være sammen med dig, og som du ved kan få dig til at smile. Hvor fedt ville det ikke være? Det er det værd at kaste sig ud i det, selv om du krydser dine egne grænser ved at åbne dig op.

Læs også: Hjælp! Mit crush svarer ikke

Spørg en veninde
Har du en god veninde, der har indrømmet sin kærlighed over for sit crush? Måske har hun nogle gode råd til, hvordan du kan komme i gang. Spørg hende om omgivelserne, tidspunktet og måden hun startede sin sætning på, og så kan du måske finde inspiration der.

Mangler du et par undskyldninger for at skrive til crush? Få seks af dem herunder!

6undskyldningerforatskrivetilditcrush

Ved at invitere dit crush til gyseraften på den her måde, giver du ham et hint om, at du er lidt lun på ham. Det kan give ham modet til at fortsætte flirten over sms og til videoaftenen. Samtidig er beskeden diskret nok til ikke at skræmme ham væk.
Det er helt enkelt: Alle elsker komplimenter. Hvis du er stødt ind i ham tilfældigt en dag, er det den perfekte undskyldning til at skrive til ham. Med den her besked hentyder du diskret til, at du er interesseret i ham, og du lægger op til at ses igen, uden at det bliver for tydeligt. Så kan du håbe på, at han forstår hintet og foreslår en date.
Vis ham, at du er en megasej chick, der elsker gode film og bio-hygge. Når du først skriver, at dine veninder ikke gider se den, virker det ikke helt så date-agtigt, når du spørger ham, om han vil med dig. Du havde jo planlagt at se den med dine veninder!
Hvis du virkelig ikke ved, hvad du skal skrive til dit crush, så prøv med en helt enkel åbner, hvor du spørger ham, hvad han laver. Det viser, at du er interesseret i at høre mere om ham, og samtidig vil du tit kunne se på hans svar, om dine følelser er gengældte.
Lektielæsning er den perfekte anledning til at lære hinanden bedre at kende. Ved at fortælle ham, at du har det svært med lektierne, giver du ham chancen for at tilbyde sin hjælp. Og når I først er helt alene med kun bøgerne som selskab, kan I jo fortsætte flirten.
Den her er nok mest til, hvis du og dit crush allerede har en seriøs flirt kørende. Til gengæld garanterer vi, at den nok skal få smilet frem på hans læber.

MestLæste