tegn på at du ikke er forelsket
Krop & Sind

Du ved, du ikke er forelsket mere, når...

Af Oliver Kokholm Ungermann 12. maj 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du ikke finde ud af, om du stadig er forelsket i ham den søde? Læs her, hvornår du ved, du ikke er forelsket mere.

Går du med overvejelser omkring, om du stadig er forelsket i din kæreste, din ekskæreste eller bare ham den søde i skolen? Så læs med her, for det er et tegn på at du ikke er forelsket mere, når…

Spændingen i maven er væk

Hvis du ikke længere bliver glad indeni, når du ser ham, skriver med ham eller kysser ham, kan det være et tegn på at du ikke er forelsket længere. Selvom det hele er langt mere spændende i starten og giver flere sommerfugle i maven, er det vigtigt, du føler noget, selvom I har været kærester et stykke tid. Du skal stadig glæde dig til at se ham! Hvis ikke du gør det, er det et tegn på at du ikke er forelsket længere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Bliver du forelsket i 2014?

Du forsøger at undgå ham

Prøver du af og til at snige dig uden om ham og undgå jeres aftaler, kan det være et klart tegn på at du ikke er forelsket længere. Det skal gerne være sådan, at du elsker at mødes og tilbringe tid sammen med ham, for der er ingen grund til at være sammen med en, du egentlig ikke gider.

Du gengælder ikke komplimenter

Siger han tit: "Jeg elsker dig" og giver dig en masse søde komplimenter, som du ikke svarer tilbage på? Så er det nok fordi, du ikke har lyst til at sige de ting til ham og dermed tegn på at du ikke er forelsket længere. Du behøver selvfølgelig ikke være klar til at sige de tre store ord med det samme, men I skal gerne kunne gengælde hinandens følelser, og dine følelser for ham skal give dig lyst til at give ham komplimenter. Hvis du ikke har lyst til at sige til ham, at du også er vild med ham, er det et klart tegn på at du ikke er forelsket.

Tag testen: Hvor forelsket er du?

Du bliver tit irriteret

Hvis du er begyndt at bide af ham og generelt føler dig irriteret, når han siger eller gør noget, kan det være din underbevidste måde at skubbe dig længere væk fra ham på. Nogle gange kan man synes, at det er nemmere at slippe ud af et forhold, hvis man hakker på den anden og forsøger at blive uvenner. Kan du genkende, at det er sådan, I er ved at blive, er det endnu et tegn på at du ikke er forelsket længere.

Du tvivler

Er du kommet i tvivl, om du stadig er forelsket i ham, kan det være fordi, du simpelthen ikke er det mere. Når du først begynder at stille dig selv det spørgsmål, kunne det tyde på, at det er nogle tanker, du har gjort dig i et stykke tid, og det må der være en grund til. Forelskelse varer i langt de fleste tilfælde ikke for evigt, så du skal ikke føle dig skyldig over, at du ikke længere er lige så tiltrukket af ham, som du plejer. Du kan prøve at snakke med ham om det og foreslå, at I kan tage noget tid væk fra hinanden for at se, om I genfinder jeres gnist. Men husk på, at han måske bliver så såret og ked af det, at det ikke bliver det samme igen.

Læs også: De bedste tudefilm til kærestesorger

I galleriet kan du se seks tegn på, at han er forelsket i dig!

Sekstegnhanerforelsketidig

Kan du ikke lægge et billede på de sociale medier, uden der som minimum kommer et like fra ham? Hvis han ikke plejede at gøre sådan, kan det være hans måde at forsøge at være synlig over for dig.
Shutterstock
Er han den smarte type, der altid opfører sig ’sejt’ omkring sine venner – men når du er i nærheden, bliver han blød og tilbageholdende? Så har han helt klart et crush på dig! Det er nemlig helt normalt, at drenge lægger en dæmper på sig selv for ikke at være for meget.
Shutterstock
Drenge er altså ikke lige så gode som piger til at skrive om ’de små ting’, så hvis han skriver til dig om, hvad du laver, og hvordan din dag har været, kan du godt regne med, at han synes, du er noget helt særligt!
Shutterstock
”Kender du den her sang? Den er så god!” Skriver han sådan, når sangen egentlig er en ret sød kærlighedssang? Så kan du godt regne med, han forsøger at sige indirekte, at han er ret vild med dig!
Shutterstock
Bliver han lidt genert, rødmer eller stirrer lige lovligt meget på dig? Han kan nok bare ikke få blikket fra dig, og hans usikkerhed er blot endnu et tegn på, at han får hjerter i øjnene, når han tænker på dig.
Shutterstock
Bruger han mange timer på at give dig gode råd, når du er ked af det, lægger armen om dig i skolen, giver en lidt længere krammer og fokuserer lidt mere på dig end alle andre? Der er mange små ting, han vil gøre anderledes, når han forelsket.
Shutterstock

MestLæste