De bedste tudefilm
Film & serier

De bedste tudefilm til kærestesorger

Af Luise Gregersen 3. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nogle gange er den bedste kur mod kærestesorger at græde ud til en sørgelig og romantisk film. Vi har samlet de bedste tudefilm, der med garanti vil få dig til at gribe ud efter lommetørklæderne!

Se de bedste tudefilm

Når du har mistet en, som du holdt meget af, er der ikke noget bedre end at forsvinde ind i en helt anden verden og glemme alt om din egen sorg for en kort bemærkning. Vi har samlet en slags breakup-playliste med film, der kan hjælpe dig med din kærestesorg.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Kærestesorg: Sådan kommer du over ham

"P.S. I Love You"
Når du har kærestesorger, kan det virkelig hjælpe at give dig selv lov til at tudbrøle, og det er "P.S. I Love You" perfekt til! Se den med en hel pakke lommetørklæder og rigelige mængder chokolade.

"(500) Days of Summer"
Som filmens fortæller siger i starten af filmen, er "(500) Days of Summer" ikke en kærlighedshistorie - snarere tværtimod! Alligevel er filmen perfekt til at få dig til at indse, at du uden tvivl vil blive glad og forelsket igen. Og så er Gordon-Joseph Lewitt altså vildt nuttet i den!

"Love Actually"
Okay, det er ikke jul - og hvad så? "Love Actually" kan ses året rundt, og de mange indviklede kærlighedshistorier vil både få dig til at grine og græde - og det er præcis det, du har brug for, når du er trist.

"The Notebook"
"The Notebook" er en bittersød kærlighedshistorie med tudegaranti, og samtidig kan du næsten ikke undgå at blive smaskforelsket i lækre Ryan Gosling - og måske kan det få dig til at glemme din eks lidt?

"Like Crazy"
"Like Crazy" vil helt sikkert få dig til at tudbrøle - især hvis du og din eks havde et langdistanceforhold. Filmen viser helt perfekt, hvor svært det er at være dybt forelsket i en, som du ikke kan være sammen med.

"Marley and Me"
Hvis du ikke kan holde tanken om at se en film om forelskelse og kærestesorger ud, men alligevel trænger til en ordentlig tudetur, så er "Marley and Me" det perfekte valg! Filmen handler om glæderne og sorgerne ved at have et kæledyr - så hvis du selv har et kæledyr, som du elsker højt, vil du få svært ved at holde tårerne tilbage.


Hvad er din yndlings-tudefilm?

MestLæste