Krop & Sind

Drop dealbreakerne

Af Luise Gregersen 8. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du megakræsen? Så se her, hvilke dealbreakers du skal droppe, når du dater.

Har du nogensinde mødt en fyr, der var supersjov og megasød, som du alligevel endte med at droppe, fordi han ikke levede op til dit billede af drømmefyren?

Læs også: Ødelægger dit celeb-crush dit kærlighedsliv?

Nogen gange kan det være en god idé at lægge sine dealbreakers på hylden, for selv om han hverken ligner Justin Bieber eller Dylan O'Brien, kan han altså godt være en vildt sød fyr.

Se her, hvilke dealbreakers du skal droppe!

Han er for sød
Undskyld, hvem er det lige, der har fundet på, at man kan være for sød? Det er ligesom at sige, at Snickers smager for godt, eller at "The Hunger Games" er lidt for god. Det giver ingen mening! Så hvis du tager dig selv i at ønske, at han var lidt mere bad boy-agtig, så overvej lige situationen endnu engang. Han er jo kun sød, fordi han virkelig godt kan lide dig, og hvad mere kan man lige bede om?

Han er for lille
Der er flere grunde til, at du skal glemme alt om den her dealbreaker. For det første, så begynder mange drenge først at vokse hurtigt i løbet af teenageårene, så selv hvis han er mindre end dig nu, kan han sagtens nå at overhale dig på et år. For det andet, hvem er det så, der siger, at drengen skal være højere end pigen? Er det virkelig det værd at droppe en lækker og sød fyr, fordi han er mindre end dig? Se bare på Bruno Mars og Josh Hutcherson! De er både lave og megahotte.

Læs også: Du ved, han er den rette, når...

Han er for ung
Okay, med mindre I er helt forskellige steder I jeres liv, så er et eller to års aldersforskel altså ikke noget at gå i panik over. Hvis han virkelig er dit livs kærlighed, kan vi garantere, at de år ikke gør en forskel, når I er blevet lidt ældre.

Han har mange pigevenner
Bare fordi en fyr har mange pigevenner, betyder det ikke, at han er en player, så overvej lige situationen grundigt, før du gør det forbi med ham. Se i stedet på, hvordan han er overfor sine pigevenner. Flirter han med dem, eller behandler han dem ligesom sine drengevenner? Hvis det sidste er tilfældet, så betyder hans mange pigevenner blot, at han kan være venner med hvem som helst uanset deres køn, og det er kun godt!

Han er ikke min type
Går du udelukkende efter mørkhårede fyre med brune øjne, smilehuller og svulmende overarme? Det er fint, hvis du har en type, som du oftest bliver tiltrukket af, så længe du er åben overfor andre muligheder. Selv om du normalt savler over Zayn Malik og Ed Westwick, kan en lyshåret fyr med fregner være mindst lige så sød og dejlig som kæreste!

Herunder kan du se de kendtes kærlighedskiks!

Dekendteskærlighedskiks

På en af sine første dates, kom Justin Bieber til at spille spaghetti ud over pigen. Ups!

Da Bella Thorne og Tristan Klier slog op, skrev Tristan en lang besked, om hvor fantastisk Bella var som kæreste. Bellas eneste kommentar til deres brud var på Twitter, hvor en fan skrev til hende, at hun nok skulle finde sin eneste ene snart. Bellas svar?

- Ja, eller ærlighed.

Taylor købte et hus lige overfor sin ekskæreste Conor Kennedys hus. Det var nok lidt akavet til vejfesterne…

Cody Simpson havde inviteret en pige i biografen, men under filmen kom han til at spilde alle sine popcorn udover hende! Heldigvis tog hun det meget pænt.

Da Naya Rivera og Big Sean gik fra hinanden, beskyldte Naya ham på Twitter for at have stjålet hendes Rolex-ur. Der skulle hun måske bare have sendt ham en sms…

Man skal aldrig få tatoveret sin kærestes navn, med mindre man er helt sikker på, at man skal være sammen for evigt. Det lærte Brody Jenner på den hårde måde, da han fik sin kæreste Avril Lavignes fornavn tatoveret på armen.

Det er aldrig en god idé at udstille sine ekskærester på de sociale medier. Da Nina Dobrev og Ian Somerhalder slog op, tweetede Ian en lille sviner om sin eks.


- Dagens tanke: Folk ændrer sig, men glemmer at fortælle dig det.

Chris Zylka, der blandt andet har været med i ”Hannah Montana”, havde en ret ucharmerende reaktion, da ”Pretty Little Liars”-stjernen Lucy Hale slog op med ham.


- Jeg har ikke en kæreste mere. Hun bestemte sig for, at hun var for god til mig, skrev han på Twitter. Av!

Læs mere om

MegetMere