Krop & Sind

Ødelægger dit celeb-crush dit kærlighedsliv?

Af Luise Gregersen 18. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Din forelskelse i Harry Styles eller Zac Efron kan skade dine chancer hos dit crush! Se her hvorfor.

Sammenligner du alle fyre, du møder med dit celeb-crush? Leder du efter en fyr med hår som Harry Styles, et smil som Ashton Irwins eller en overkrop som Justin Bieber?

Læs også: Stjerner der dater almindelige mennesker

Så skal du måske overveje, hvordan det påvirker dit kærlighedsliv. Hvis det går lidt sløvt på flirtefronten, kan det nemlig være på grund af dit crush på stjernerne!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se her, hvordan du undgår, at dit celeb-crush ødelægger dit kærlighedsliv.

Af med de lyserøde briller
Du har lyttet til, set på og stalket dit celeb-crush så meget, at du føler, du kender ham ud og ind. Men i virkeligheden er det et meget lille udsnit af hans personlighed, du kender. Du har måske tillagt ham en hel masse forestillinger og idealer, som du gerne vil have, han skal have, men virkeligheden kan godt være en helt anden! Overvej, om han ville være lige så fantastisk, som du forestiller dig, hvis du mødte ham i virkeligheden.

Vær realistisk
Det ville være vildt fedt, hvis dit celeb-crush så dit tweet eller dit Instagram-billede og med det samme indså, at det er dig, han har ventet på hele livet. Desværre er det uhyggeligt sjældent, at det sker. Samtidig skal du konkurrere med tusindvis af andre fans, der er lige så forelskede, som du selv er.

Læs også: Sådan scorer du stjernerne

Vær åben
Nogle piger går specifikt efter fyre, der ligner deres celeb-crush, men det er ikke altid lige smart! Bare fordi en fyr har de samme smilehuller, det samme hår eller den samme stil som din drømmefyr, betyder det nemlig ikke, at I har noget som helst til fælles. Vær åben over for alle de søde og dejlige fyre, der er i dit liv. Måske er det én, der intet har til fælles med dit celeb-crush, der ender med at være dit livs kærlighed!

Pas på dig selv
Som regel er forelskelser i celebs ganske uskyldige, men de kan altså også tage overhånd. Hvis dit celeb-crush går for vidt, kan det have ret store konsekvenser for dit selvværd, og det kan endda ende med en mild depression! Hold øje med disse faresignaler:

Du græder tit over dit idol
Du har mistet appetitten
Du har svært ved at tale om andet end dit idol
Du bliver uvenner med folk, der ikke kan lide dit idol

Så husk, at fyrene i den virkelige verden kan være mindst lige så søde, som dit celeb-crush! Og hvem ved, måske kan en af dem få dig til helt at glemme celebfyren?

Redaktionensceleb-crush

Jeg ELSKER Zac Efron! Han er simpelthen så pæn, og jeg synes, han er virkelig sød i interviews. Han er uden tvivl min drømmemand, og jeg opkalder tit ting efter ham (for eksempel mit pingvin-mobilcover). Jeg dagdrømmer ret tit om ham, og jeg er helt sikker på, vi passer perfekt sammen!
Jeg er ret vild med Ian Harding, der spiller Ezra Fitz i ”Pretty Little Liars”. Han er jo så charmerende, suk! Jeg har ham faktisk som min baggrundsskærm på min computer på Vi Unge-redaktionen, hihi …
Pharrell, du må gerne være min! Har du tjekket hans superlækre hudfarve og det virkelig frække smil? Ja, så kan du næsten ikke andet end at være enig med mig. For han er da alt for nice. Jeg elsker, at han både ser sød og cool ud på samme tid, og at han tør vise følelser. Jeg er solgt!
Jeg faldt pladask for Leonardo DiCaprio, da han var med i Titanic. Mit værelse var plastret til med plakater af ham. Plakaterne er taget ned nu, men jeg er stadig lige så vild med ham. Han bliver bare lækrere og lækrere. Jeg er stensikker på, at han stadig er et megahunk, når han er 70 år. <3 Leo!!!
Efter jeg så ”Divergent”, har jeg stort set ikke tænkt på andet end hotte Theo James! Han er bare så lækker, og så er han også lidt mystisk og bad boy-agtig – på den søde måde! Desværre har jeg læst, at han er til langbenede piger, og med mine 160 centimeter er jeg næppe Theos drømmepige. Men derfor kan jeg jo stadig drømme!
Jeg elsker det søde look, og Selena Gomez har altså bare et fantastisk sødt smil. Hun er et multitalent, virker glad og udadvendt, og hun var ikke bange for at søge hjælp, da hun havde følelsesmæssige problemer, og det, synes jeg, er sejt! Og så skader det selvfølgelig ikke, at hun er ret hot!
Jeg har det vildeste crush på Kit Harington! Eller nok nærmere Jon Snow fra ”Game of Thrones”, for det er vist hans rolle, jeg er vild med! Han er viiirkelig pæn og charmerende, og så har jeg et eller andet med mørkhårede fyre med krøller, det er jo ikke til at stå for? Men altså jeg er også ret vild med hans øjne og smil - så Jon Snow, vil du ikke nok være min kæreste? ;)
Jeg har længe haft et kæmpe crush på Zayn Malik. Han er nemlig både sød, pæn, mystisk og romantisk på én gang. Og så har han muligvis de pæneste kindben i verdenshistorien. Ville virkelig være megalykkelig, hvis jeg var heldige, heldige (og seje) Perrie Edwards! Men de er et vildt sødt par, så jeg har det alligevel helt okay med, at det er hende, der får ham.
One Direction består jo udelukkende af flotte fyre, men den søde Louis Tomlinson er altså min favorit! Han har både tatoveringer, et glimt i øjet og en super fed tøjstil. Heldigvis har jeg muligheden for at nyde synet af ham hver eneste dag takket være den flotte Louis-plakat ved siden af min plads.

Læs mere om