Krop & Sind

Du ved, han er den rette, når …

Af Oliver Kokholm Ungermann 4. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvordan ved du, at du har fundet den helt perfekte fyr? Det ved du, når…

Det er ikke nemt at finde hoved og hale i sine følelser, og hvornår ved man lige, at "Mr. Right" er dukket op? Det kan du heldigvis få lidt hjælp til at finde ud af.

Læs også: 6 tegn på, din eks vil have dig tilbage

For der er faktisk nogle ting, du kan lægge mærke til. Du ved nemlig, at han er den rette når…

Duved,hanerdenrettenår

Render du rundt med sommerfugle i maven hele tiden? Du er spændt, inden du skal se ham, og det gør lidt ondt, hvis du bliver jaloux? Det lyder som en klokkeklar forelskelse, og som et tegn på, at du virkelig har fundet en, du holder af!
Mister du kontrollen over dit ansigt, når han træder ind i rummet, så du pludselig står med det største smil på læben? Det er en helt normal reaktion, når drømmefyren er fundet. Heldige dig!
Når du har fundet den rette fyr, kan du med garanti ikke lade være med at skrive til ham konstant! Morgen, middag og aften (og måske endda nat) kører dine fingre henover tastaturet for at holde liv i samtalen med ham. Yay!
”Kan vi ikke snart snakke om noget andet?” er sikkert det, dine veninder tænker, efter du har fablet løs om drømmefyren i de seneste mange dage, men sådan må det gerne være i starten. Det viser bare, at du har fundet en, du bare MÅ fortælle alle om, og det er et klart tegn på, at han er the one.
Fortsætter jeres samtaler helt af sig selv, og kan I ikke vente med at være sammen, er I helt sikkert på rette spor! Det skal gerne være sådan, at du altid har lyst til at se ham, og at du ikke bliver træt af ham i længden.
Forsvinder alle problemer som dug fra solen, når du ligger i hans arme? Så har du virkelig ramt plet! Det kræver den rette fyr, før du simpelthen ikke har lyst til at give slip på ham igen, og den følelse er hele ventetiden og alle forliste forhold værd. Har du ikke fundet ham allerede, så ved du i hvert fald, hvad du kan glæde dig til nu!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste