Krop & Sind

Det skal du aldrig skrive til ham

Af Benedikte Brix 21. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du i tvivl om, om du kan sende den SMS til ham den søde? Så se lige, om den ligner en af dem her …

Klik, klik, klik, klik, klik-klik … STOOOP!

Inden du skriver videre på SMS'en, så tjek lige listen med beskeder, du aldrig nogensinde skal sende til ham:

Læs også: Sådan flirter du på SMS

1. "Hej"
Eller "hey" eller ethvert andet ord, der betyder det samme. Det er bare ikke særligt imponerende, at du kan skrive et ord på tre bogstaver og trykke "send". "Hej" er en af de mest irriterende og kedelige beskeder at få, og så siger det intet interessant om dig overhovedet. Det eneste, "hej" viser, er, at du ikke gider tage dig sammen til at starte en samtale. Du kunne lige så godt skrive: "Jeg orker det ikke - du gør det".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. "Hej, nu har du mit nummer. Hilsen ___ fra ___"
Det ligner måske en bedre version af "hej", men det er det ikke. Det bedste, denne besked kan gøre for dig, er at få dig til at virke kedelig. Hvis du skriver denne besked, giver du udtryk for, at du er så usikker på, om du har givet et indtryk, at du må minde ham om, hvem du er, selv om I lige har mødtes. DU har HANS nummer, så det er dig, der skal være kreativ - ikke bare kaste bolden over i hans skød.

3. "Hvad så?"
Udover at være kedelig er "hvad så" også en meget irriterende besked. For hvordan er det lige, han skal svare på det? Skal han svare: "Hvad så" tilbage? Og hvad har du så tænkt dig at skrive? Det går ikke. Det bliver både for mærkeligt og for irriterende, og kedelige beskeder giver kun kedelige svar - hvis han da overhovedet gider reagere.

Læs også: Test - Skal du ringe til ham?

4. "Gæt hvem"
Der er en fin grænse mellem mystisk og creepy, og forskellige versioner af: "Gæt hvem"-beskeden er helt klart i sidste kategori. Gættelege kan være søde og flirtende, men det bliver bare lidt for uhyggeligt og stalker-agtigt, hvis du skriver sådan til ham i den første besked. Husk, at din besked gerne skal være positiv - denne giver bare en negativ stemning.

5. "Jeg elsker dig" for første gang
Du har kun én chance for at sige: "Jeg elsker dig" for første gang, så lad være med at kludre i det. Gør det ansigt til ansigt.

6. "Jeg er sammen med min ekskæreste"
Ligegyldigt hvordan du formulerer det, så er det aldrig en god ting at skrive. Enten vil han tro, du prøver at gøre ham jaloux (og måske bliver han sur eller ked af det), eller også vil du virke, som om du på ingen måde er interesseret i ham som andet end en ven. Det er helt i orden, hvis du er venner med din eks, men ham den søde vil tage det meget seriøst, hvis du vælger at skrive det til ham.

7. "Din fede idiot"
Det er så dumt at skændes over SMS. Selv om du er VIRKELIG SUR, vil det ikke hjælpe at sende en besked. Tag en dyb indånding og skriv noget neutralt. Ellers så lad være med at skrive noget overhovedet, og vent i stedet til næste gang, du ser ham.

8. "Jeg slår op"
Det er altså ikke i en besked, han skal have det at vide.

Læs også: Skræmmer du fyrene væk?

Herunder kan du se 10 ting, drenge elsker at få at vide!

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

Læs mere om

MestLæste