Krop & Sind

Bliv klogere på drengesproget

Af Line Sølvhøj Jensen 4. juli 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad betyder det egentlig, når en fyr siger, at han ringer senere eller at din veninde er sød? Bliv klogere på drengesproget lige her!

Mener drengene nu også altid det, de siger, og har vi piger det med at overfortolke på det, ham den søde sagde eller skrev? Her er otte typiske ting, som drenge siger - find ud af, hvad de betyder lige her!

"Jeg ringer til dig senere"
- betyder, at han ringer til dig senere eller i morgen eller en anden dag. Senere behøver ikke nemlig ikke at betyde senere samme dag.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Vil du have en sommerflirt?

"Ved du godt, at der kommer fodbold i aften?"
- betyder, at han skal se den fodboldkamp i aften, og så er du altså advaret!

"Kommer du til festen på fredag?"
- betyder, at han (rigtig!) gerne vil have, at du kommer, så se bare at komme af sted!

Læs også: Vis fyrene din mest spændende side.

"Skal jeg ikke lige gøre det her?"
- betyder, at han godt lige vil hjælpe dig - så kan han nemlig både gøre dig glad og føle sig lidt sej.

"Jeg synes, din veninde virker ret sød"
- betyder, at du gerne må lege Kirsten-giftekniv og hjælpe ham med at komme i kontakt med hende!

Læs også: Film du kan se sammen med drenge.

"Hvorfor skal det hele være så alvorligt?"
- betyder, at han ikke gider at være så voksen. Han vil hellere fjolle og have det sjovt...

"Lad os bare være venner"
- betyder, at han ikke vil være kæreste med dig…

Læs også: Scor ham til festen.

"Skal du se den film i biffen?"
- betyder, at han gerne vil se den sammen med dig, så gør dig klar på en date!

Herunder kan du se ti ting, drenge elsker at få at vide!

10tingdrengeelskeratatvide

Måske går han ikke supermeget op i sin stil, eller måske gør han, men uanset hvad er det noget, der varmer. Når sådan noget kommer fra en pige, tager drenge det nemlig ekstrameget til sig.
Shutterstock
Hvem vil ikke høre, at man ser sporty og fit ud? Det er altid et godt kompliment, og især hvis han faktisk slet ikke dyrker noget sport – så kommer han virkelig ovenpå af det!
Shutterstock
Du var sikkert også ret nervøs, da du skulle møde hans forældre for første gang, og sådan har han helt sikkert også haft det. Derfor er det altid superfedt at få at vide, at man har gjort et godt indtryk.
Shutterstock
For nogle drenge er det vigtigt at fremstå lidt macho, og der kan du booste hans selvtillid ved at understrege, når du synes, han har gjort noget ret mandigt.
Shutterstock
Har du haft et par kærester før ham? Så kan du godt regne med, at han har tænkt over, hvor godt han kysser i forhold til dem. Så hvis du mener det, så sig endelig til ham, at han er den bedste. Det får ham til at føle sig på toppen!
Shutterstock
Han elsker at have piger som venner lige så meget, som du elsker drengevenner, så han vil elske at få det kompliment fra en pige.
Shutterstock
Måske er han lidt usikker på sig selv, når I snakker om piger? Hvis du siger til ham, at han har kærestepotentiale, bliver han helt sikkert superglad og får mere tro på sig selv.
Shutterstock
Hvis de har sagt det, så sig det da til ham. Måske bliver han liiidt for selvsikker og smart at høre på, men det er altså en kommentar, der varmer.
Shutterstock
Drenge har det godt, når de føler sig stærke, så hvis du siger til ham, at du altid føler dig tryg i nærheden ham, skal han nok få et stort smil på læben. Det ville han nemlig have det rigtig godt med at få at vide!
Shutterstock
Det er specielt rart at få at vide, hvis du går i klasse med ham! Så ved han nemlig, at du har lagt mærke til det i timerne, og det betyder lidt ekstra, når det kommer ud af det blå – og så endda fra en pige.
Shutterstock

MestLæste