Krop & Sind

10 tips til at score en forårsflirt

Af Anja Bruneskjold 2. maj 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Går du og drømmer om en forårsflirt? Vi har samlet 10 tips, så du dette forår kan score dig din helt egen forårsflirt.

Synes du, det er svært at flirte, og mangler du tips til, hvordan du finder en sød flirt her i foråret? Så læs med her!

Læs også: De 7 flirteråd.

1. Smil og vær glad!
Hvis du er glad og samtidig udstråler masser af selvtillid, vil du automatisk tiltrække dig opmærksomhed fra fyrene.

2. Sig ja tak!
Sig ja til alle de festinvitationer, du får. Man ved aldrig, om der gemmer sig en sød fyr i mængden, der kan blive din nye forårsflirt.

Læs også: Sådan får du en forårsflirt.

3. Tag en tur i parken
Tag veninder under armen, og smut en tur i parken. Der er garanteret masser af søde fyre, så det er bare om at tage mod til sig og snakke med dem - og måske føles det lettere, hvis du har dine veninder med.

Læs også: Gode råd til den første date.

4. Gør dig lækker
Tag en tur til frisøren og få klippet lokkerne i en fin frisure og kom en fin forårsfarve på tåneglene. Når du føler dig lækker og godt tilpas, tiltrækker du også fyrene.

5. Spis is i solen
Spørg ham den søde, om I ikke skal spise en is efter skole. Han behøver jo ikke få at vide, at isen bare er en dårlig undskyldning for at lære ham bedre at kende.

Læs også: Gode grunde til at kysse.

6. Tag derhen, hvor drengene er
Hvis drengene fra din klasse spiller fodbold, så tag veninderne med hen og se dem træne. De vil elske at få opmærksomhed, og så kan I snakke og hygge bagefter.

7. Sæt dig et nyt sted
Du har garanteret din faste plads i kantinen, hvor du altid sidder og spiser din frokost. Prøv at sætte dig et nyt sted, og snak med nogle andre fra skolen. Man ved aldrig, om der skulle sidde en sød fyr.

8. Arranger en filmaften
Inviter dine bedste veninder og de sødeste fyre til filmaften. Hvis det er svært at finde på noget at tale om, kan I altid starte med at tale om filmen.

Læs også: Hvornår kan man tage P-piller?

9. Spil rundbold
Aftal med din klasse og resten af årgangen, at I alle sammen mødes til en omgang rundbold efter skole. Du kender sikkert ikke hele din årgang, og der er garanteret et par søde fyre imellem.

10. Hold øje med forårets arrangementer
Foråret byder på masser af udendørsarrangementer, hvor der med garanti vil være masser af søde fyre. Tag en tur til Fredagsrock i Tivoli, Zulu Sommerbio eller Grøn koncert.

Hvordan scorer du egentlig bedst? Tag testen her og find ud af det!

Herunder kan du se seks beskeder, der kan ødelægge din forårsflirt!

6beskeder,derødelæggerdinflirt

Vi ved alle, hvor megairriterende det er, når vores flirt ikke svarer tilbage på vores beskeder, og vi bliver jo helt bange for, at det er fordi, at han ikke har modtaget dem. Det er helt okay at smide en besked på Messenger-appen og lige skrive, at du har sendt en sms, hvis du har ventet på svar i virkelig lang tid. Men begynder du efter en time at sende ”haloooo”-beskeder er chancen for, at han stikker af, ret stor, for hvem gider at blive helt stresset, når de skriver sammen med en flirt, fordi vedkommende er vanvittigt utålmodig? Så vær tålmodig – i hvert fald lige i begyndelsen!

Det er fedt, at du har god plads i kalenderen, når du nu har mødt en sød fyr. Meeeen du behøver altså ikke få det til at se ud som om, at du er klar til at smide alt, hvad du har i hænderne for ham hele tiden. Det er lidt mere nice at se en person, som selv har et liv og nogle interesser, end en, som bare altid står klar. Så selv om du er smaskforelsket, så husk dit eget liv!

Det er fair nok at være venner med sin ekskæreste, men du behøver ikke at smide informationen henslængt i en sms, når du skriver sammen med din nye flirt. Han vil blive forvirret, og det kan gøre, at han hurtigt bakker ud. Hvis I bliver ved med at ses, er det bedre at tage snakken ansigt til ansigt, hvor du kan spørge ham om, hvordan han har det med det.

 

Noget af det værste, du kan gøre, er, at begynde at diskutere med din flirt over sms. For ofte lyder ting meget værre og mere surt, end hvad der ellers var meningen, og du kan derfor komme til at skræmme ham helt væk. Hvis du har noget, du gerne vil diskutere eller have svar på, så snak med ham face-to-face i stedet.

Yikes! Hvis der er noget, fyre slet ikke kan magte, så er det, når deres gamle flirts bliver veninder med den nye flirt. For alle ved jo godt, hvor meget piger snakker ... om ALT! Så hvis du er blevet gode veninder med hende, skal du selvfølgelig ikke droppe hende på grund af en ham, men det er en ret dum idé at give udtryk for, at I er bedste veninder og deler ALT over for din flirt.

Med tiden er det okay at stille krav til hinanden, men er flirten spritny, er tålmodighed altså vigtigt – også selv om du inde i dit eget hovedet allerede vildt godt kan se for dig, hvor perfekt et par I er sammen! Er du alt for ivrig i starten, kan du nemlig skræmme ham væk.

MegetMere