drenge
Krop & Sind

10 ting, drenge ville ønske, du vidste

Af Thomas Flindt 24. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kender I følelsen af, at en dreng slet ikke forstår dig? Drenge kan have det på samme måde – se bare her!

1. At det er megairriterende, når piger griner hysterisk for at få opmærksomhed.

2. At I kan tegne på os, så meget I vil, bare vi ender med at få et kram - eller et kys.

3. At vi også har det lidt underligt med, at vores kroppe udvikler sig, når vi bliver teenagere.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det skal du aldrig skrive til ham

4. At vi også godt kan blive lidt usikre, når det gælder piger, følelser og forelskelse.

5. At vi tænker meget over det der med at miste vores mødom.

6. At vi elsker, når I skriver og siger søde ting til os, selv om vi måske ikke giver udtryk for det.

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

7. At vi godt kan have det sjovt uden at tale med hinanden.

8. At vi stalker jer lige så meget på de sociale medier, som I stalker os.

9. At vi ikke vil have jer med hjem til os, fordi vores værelse er rodet, eller vores forældre er pinlige.

10. At I ikke skal røre vores hår, hvis vi har sat det.

Herunder kan du læse om ting, drenge er usikre på!

10tingdrengeerusikre

Helt ligesom piger kan drengene også blive ramt af følelsen af, om de nu også er gode nok. De kan være usikre på, om de er kloge nok, en god nok ven, en god nok søn eller en god nok kæreste. Usikkerhed er noget, alle oplever engang i mellem – også drengene!
Det er altså ikke kun piger, der er forfængelige, drenge er det helt klart også! Og en dreng kan - lige som dig - synes, at det er virkelig nederen at gå uden for en dør med en KÆMPE bums i panden. Måske synes han endda, det er endnu værre, da han ikke har mulighed for at dække den med makeup, som du gør. Hvis han køber noget nyt tøj eller får en ny frisure, er han oftest også – helt ligesom du – spændt på, hvad de andre i klassen vil sige til det.
Drengene er lige så usikre, som du er, når det kommer til at flirte og score! Og måske endda endnu mere for oftest forventes det lidt implicit, at drengene er dem, som går forrest og tager initiativ.
Humor fylder meget hos de fleste drenge, både når det handler om at være sjov i vennegruppen, men også når de gerne vil få en pige til at grine. Så nogle gange kan drengene faktisk godt blive lidt usikre på, om deres jokes og sjove kommentarer nu også er så sjove igen.
Kropsidealer fylder ikke kun i pigers hoveder. Det gør det i den grad også hos drengene. Billeder af høje, pumpede mænd med muskler i medierne kan nogle gange gøre drengene lidt usikre på deres kroppe.
Nogle drenge styrer dansegulvet for vildt, når de er til fest, men for de fleste er det altså vildt grænseoverskridende at skulle danse til festerne.
Hvis en dreng godt kan lide en pige, kan han blive rigtig usikker, hvis han ikke kan fornemme, hvad hun synes om ham. Det er derfor slet, slet ikke kun en pigeting at rødme og stamme, når man ser sit crush.
Drengene kan også godt være lidt usikre på fremtiden og på, om de nu vil opnå det, de sætter sig for. Det kan være uddannelse, sportsresultater, karakterer og så videre.
Det er ikke kun piger, der kan blive megagenerte, hvis der er mange mennesker samlet et sted, og de skal snakke foran dem alle sammen. Drenge er derfor lige så usikre på at fremlægge i klassen, som vi piger er.
De fleste mennesker vil gerne tages seriøst, når de siger noget – det gælder også drengene! Drengene har det af og til med at joke ret meget med hinanden, men det er stadig vigtigt for dem at føle, at andre mennesker respekterer dem.

MestLæste