Få en nice Blå Mandag med disse råd
Konfirmation

Tips til en nice Blå Mandag

Af Stine Nielsen 19. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du og dit konfi-hold lave på Blå Mandag? Her får du inspiration til, hvad I kan gøre for at få en megasjov Blå Mandag!

Blå Mandag er en af de fedeste dage i livet som teenager! Du har lommen fuld af penge, du bruger hele dagen sammen med dine venner, og du kan gøre præcis, hvad du vil.

Men hvad har du og dit konfirmandhold egentlig lyst til at lave Blå Mandag? Og hvordan får I mest muligt ud af dagen? Vi giver dig lige et par tips …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Konfirmation: Idéer til din ønskeliste

Fælles morgenmad

Det kan være superhyggeligt at starte dagen sammen og spise lidt morgenmad, inden dagen for alvor går i gang - I kan for eksempel mødes hjemme hos en af jer eller i sognehuset tæt på kirken, så alle kan være der. På den måde kan I også lige få snakket om, hvordan konfirmationen gik, om festen og om gaverne.

Tivoli

Bor du nærheden af København eller Aarhus? Så er det totalt oplagt at tage en tur i Tivoli eller Tivoli Friheden. Candyfloss, rutsjebaner og godt selskab - så kan det kun blive en fantastisk dag! Bor du andre steder, kan I måske tage til en forlystelsespark som Fårup Sommerland eller Djurs Sommerland eller i et vandland som Lalandia.

Paintball

Er du og dit konfi-hold vilde med action? Så prøv en mere aktiv Blå Mandag og foreslå dit hold, at I tager ud og spiller paintball, kører gokart eller laver noget andet sjovt og vildt.

Læs også: Nonfirmation: Skal du ikke konfirmeres?

Shopping

Den nærmeste gågade eller storcenter har helt sikkert masser af fristelser at byde på, og det er superhyggeligt at shoppe, når man følges ad i en gruppe. Læg gerne en plan over, hvor mange penge du må bruge - og måske også hvad de skal bruges på - inden du skal ud og shoppe, så alle konfi-pengene ikke forvinder på én gang.

Biografen

Er dit hold mere til hygge og afslapning? Så kan I tage en fælles tur i biografen og se en sjov komedie eller en flot storfilm - noget, som alle synes, er fedt! En tur i biografen kan for eksempel være en god afslutning på en dag med shopping.

Restaurant

Brug aftenen på at spise noget god mad på en hyggelig restaurant. Hvis I har været aktive hele dagen, er det superfedt at sidde lidt sammen med sine venner og snakke, mens man får ny energi af den lækre mad.

Fest

Skal I feste om aftenen? Find nogle lokaler - for eksempel i et forsamlingshus eller på skolen, hvor alle kan være der. Dagen skal afsluttes med et brag, så sæt noget nice musik på, og giv den gas på dansegulvet!

Læs også: Beauty-rutine inden konfirmationen

HUSK

Hold sammen - sørg for at gå i en flok eller flere, så ingen bliver efterladt alene. Det er både supernederen og lidt farligt.
Pas på pengene - lommetyvene ved godt, hvornår der er Blå Mandag, og der slår de til! Derfor er det vigtigt, du passer godt på dine ting - for eksempel ved at have pengene tæt på dig i en bæltetaske eller lignende inden under jakken.
Nyd det - du får kun én Blå Mandag i dit liv, så nyd dagen og vær i nuet.

MestLæste