Lav en god beauty-rutine inden din konfirmation
Konfirmation

Beauty-rutine inden konfirmationen

Af Luise Gregersen 14. februar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du vil have smuk hud og bløde lokker inden din konfirmation, så skal du i gang med din beauty-rutine nu! Vi guider dig til den optimale skønhedspleje inden konfirmationen.

Den perfekte beauty rutine til din konfirmation

Tørt hår og flossede negle er et kæmpe no-go, når du skal konfirmeres! Derfor er det vigtigt, at du kommer ind i en god beauty-rutine i god tid, så du ser perfekt ud til din store dag. Vi guider dig til, hvordan du forbereder din hud, dit hår og dine negle til konfirmationsdagen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Konfirmation 2014: Huskeliste til din konfirmation

To måneder før

Hud: Vi ved godt, at du har hørt det en milliard gange før, men du bliver altså, hvad du spiser! Dit indtag af sukker har en kæmpe indflydelse på din huds udseende, så begynd allerede nu at skrue op for grøntsagerne og ned for slikket. Husk også at drikke masser af vand og grøn te, det renser nemlig huden indefra.

Hår: Hvis dit hår er tyndt og sjasket, kan det være fordi, du mangler nogle vigtige vitaminer og mineraler, eller fordi du ikke får nok af de sunde fedtsyrer i din kost. Spis masser af fed fisk, rå nødder og æg i ugerne op til din konfirmation for at loade up på jern og sunde omega-3 fedtsyrer, der hjælper til at gøre dit hår tykt og glansfuldt.

Hænder: Hvis du bider dine negle eller neglebånd, er det NU, du skal stoppe, hvis du vil have smukke hænder og negle til din konfirmation.

Læs også: 12 topfine tasker til din konfirmation

En måned før

Hud: Hvis du har mange bumser, så er det nu, du skal have en dybderensende behandling hos en kosmetolog, for at din hud ser smuk ud, når du skal konfirmeres. Og her taler vi altså ikke om en afslappende behandling med ansigtsmassage og agurkeskiver på øjenlågene. Det skal gøre ondt, før det bliver bedre, så du skal finde en behandling, hvor dine urenheder bliver trykket ud, før der kommes frugtsyre på huden, der opløser de lumske bumser i underhuden. På den måde undgår du, at du får en bums lige inden din konfirmation.

Hår: En måned før din konfirmation er det perfekte tidspunkt at tage til frisøren. På den måde kan du nå at vænne dig til din nye frisure inden den store dag. Du kan også få din frisør til at give dig en kur med varm olie, der gør dit hår silkeblødt.

Hænder: Husk at smøre dine hænder ind i en lækker håndcreme et par gange i løbet af dagen, og smør gerne et ekstra tykt lag på lige inden du skal sove.

Læs også: Makeup til konfirmationen

En uge før

Hud: Giv dig selv en mini-ansigtsbehandling derhjemme. Start med at dampe dit ansigt over en skål med skoldhedt vand. Skrub herefter din hud med en eksfolierende maske, som du masserer ind med cirkulerende bevægelser. Brug herefter en dybderensende muddermaske, som du lader sidde på i et kvarters tid, mens du ligger helt stille og slapper af.

Hår: Forkæl dig selv i ugen op til din konfirmation ved at bruge en lækker hårkur, hver gang du vasker dit hår. På den måde bliver dit hår vildt blødt og glansfuldt til den store dag.

Hænder og fødder: Giv dig selv en ordentlig manicure et par dage før din konfirmation. Start med at tage et varmt fodbad, mens du filer og polerer dine negle. Smør dine negle og neglebånd på både hænder og fødder ind i en plejende creme.

Læs også: Smukke konfirmationssmykker

Dagen før:

Hud: Smør din hud ind i et ordentligt lag creme aftenen inden din konfirmation, så du vågner op med babyblød hud. Gennemfugtet hud er det bedste underlag til en perfekt makeup.

Hår: Hvis du skal have opsat hår, er det en god idé at vaske håret dagen inden din konfirmation. Helt nyvasket hår er nemlig ret svært at sætte. På dagen kan du bruge hårolie i spidserne og tørshampoo i rødderne, så dit hår får den helt rigtige tekstur.

Hænder og fødder: Læg en smuk neglelak i en sart farve på både hænder og fødder. Lyserøde og nude neglelakker passer perfekt til din hvide kjole! Brug en god overlak, så du er sikker på, at din neglelak ikke bliver ridset på din store dag.

MestLæste