Konfirmation
Konfirmationsfest

Sådan skriver du et konfirmationskort

Marie Søndergaard 23. juni 2021
Når du skal til konfirmation, er det altid en god idé at skrive et fint konfirmationskort. Her kan du få tips til, hvad du kan skrive i kortet.

Med konfirmation hører masser af gaver – og selvfølgelig også fine konfirmationskort. Vi Unge har lavet fire konfirmationskort, som du kan give til en helt særlig person, der skal konfirmeres i år. Men ved du ikke, hvad du skal skrive i kortet? Så kan du få tips herunder!

Læs også: Den perfekte konfirmationsgave til din veninde

  • Dekorér dit konfirmationskort, så det skiller sig ud. Det ser virkelig fint ud, hvis du sætter små klistermærker eller måske et billede af dig og konfirmanden ind i dit konfirmationskort, og så bliver dit konfirmationskort også mere personligt, så konfirmanden måske husker dit kort bedre.

Tekst til konfirmationskortet

  • Skriv noget personligt, når du skal skrive dit konfirmationskort. Har du og konfirmanden oplevet noget sjovt sammen, eller har I et særligt bånd, som du kan sætte ord på? Så er det oplagt at skrive det ind i dit konfirmationskort. Hvis du skriver noget personligt i dit konfirmationskort, skiller det sig ud fra mængden af kort, man får på sin konfirmationsdag.

  • Undgå klichéerne når du skal skrive tekst til konfirmationskortet. ”Nu træder du ind i de voksnes rækker …” – det er en rigtig konfi-kliché, som der nok skal stå i mange af de andre konfirmationskort og blive sagt i talerne. Hvis dit konfirmationskort skal være personligt, så prøv at undgå klichéerne og find på noget originalt.

  • Tease for gaven. Uden at afsløre, hvad du giver i gave, så kan du jo godt tease lidt ved at skrive, at du er sikker på, konfirmanden kommer til at græde af grin over gaven, eller at personen vil kunne bruge gaven, når han eller hun skal hygge med vennerne. Hvis du giver penge og lægger dem i kortet, så er det en god idé at skrive beløbet i hjørnet af dit konfirmationskort, da konfirmanden ellers hurtigt kan miste overblikket over, hvem der har givet hvor meget.

  • Selvom det måske kan give sig selv, så husk at ønske konfirmanden tillykke i dit konfirmationskort. Fortæl personen, at du håber de får en god dag, og husk at skrive tak fordi du må være med til at fejre personen, når du skal skrive dit konfirmationskort.

Læs mere om

MegetMere