Blå Mandag
Konfirmation

Jubii - så er det Blå Mandag

Af Line Sølvhøj Jensen 22. april 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En af de fedeste ting ved konfirmationen er Blå Mandag. Dagen står på fri fra skole og hygge med vennerne! Men hvad kan du lave? Her får du nogle ideer og gode råd til en uforglemmelig Blå Mandag.

Hvad skal du gøre på Blå Mandag?

Det kan være virkelig svært at finde ud af, hvad man skal lave af aktiviteter på sin Blå Mandag. Derfor har vi samlet nogle gode idéer til Blå Mandag her!

1. Shopping

Blå Mandag er oplagt til at bruge konfirmationspengene! Shopping, shopping og atter shopping!! Mange bruger pengene på en ny computer eller noget andet, som de ikke lige har haft råd til, men det er nok en god idé at købe den nye computer en anden dag, hvor dine forældre er med.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

2. Leg turist
Saml dine venner og veninder og tag til en anden by på jeres Blå Mandag. I kan leje turister og se en masse ting og hygge på caféer.

3. Tag i Tivoli
- eller en anden forlystelsespark. Hvorfor ikke bruge dagen på rutchebaner, slik og is? Vi garanterer, at I får en rigtig sjov dag med masser af grin.

Læs også: Ideer til Blå Mandag.

4. Fortæl om konfirmationen
Hvis I er mange, så kan I bruge jeres Blå Mandag på at mødes og snakke om den store dag. Fortæl om alle de pinlige taler og sange og hyg med pizza, slik og sodavand. I kan også se videooptagelserne fra jeres fester.

5. Hold afterparty
Konfirmationsdagen stod i familiens tegn, men skal det ikke også fejres med vennerne? I kan holde en lille klassefest, hvor I kan spise sammen, danse og snakke om jeres konfirmationsoplevelser. Men husk nu, at skolen kalder næste dag!

6. Gør dagen mindeværdig
Hvorfor ikke lave en bog med alle minderne, mens du stadig er helt oppe at køre over gaverne, talerne, maden og alt det andet, der gjorde dagen uforglemmelig? Saml eventuelt nogle af dine veninder, så I kan lave det sammen.

Læs også: Pas på Blå Mandag.

7. Se en komedie
I er sikkert en masse venner samlet, der skal fejre Blå Mandag sammen, og det er jo supersjovt at grine sammen, så tag i biografen og se en komedie. Efterfølgende har I noget at snakke om og grine af.

8. Bowling
Det er SÅ sjovt at bowle, så hvorfor ikke samle vennerne til en sjov omgang bowling. I kan eventuelt lave en bowlingturnering og arrangere en fed præmie til vinderen.

Læs også: Sådan planlægger du din Blå Mandag.

Gode råd til Blå Mandag:
Tag kun de penge med, som du har tænkt dig at bruge. Og husk at have pengene et sikkert sted!

Lad dig ikke presse af andre. Det kan godt være, du føler dig voksen og tror, du kan drikke ubegrænsede mængder alkohol, men det kan du ikke! Hvis du har tænkt dig at drikke, så drik kun en lille smule, så du stadig føler dig klar i hovedet.

Aftal med en veninde, at I skal følges hele dagen! Undgå kun at følges med nogen, du ikke kender.

Uanset hvor du fejrer Blå Mandag, så er det altid en god idé at have en plan for hjemturen, så du ikke pludselig er strandet et ukendt sted!

MestLæste