24-årige Jamie Kelly var fuldstændig solgt efter at have mødt pigen Katie på et fly. Hele vejen fra Barcelona til Dublin snakkede de to sammen om alt og intet, og der var også lidt flirt i luften - men inden Jamie kunne få hendes nummer eller efternavn, forsvandt hun!

Da Jamie og Katie stod af flyet, skulle Jamie hurtigt på toilettet, og da han kom tilbage, kunne han ikke få øje på Katie.

Test dig selv: Er du rigtig forelsket?

- Jeg var totalt opslugt af hende på flyet, og jeg er jo en gentleman, så jeg ville ikke gå på toilettet foran den her smukke pige, så da jeg havde lidt tid i paskontrollen, skyndte jeg mig på toilettet. Jeg kom ud igen, ventede et par minutter, men hun var der ikke, har Jamie fortalt til en radiostation.

Men Jamie gav ikke op! Han startede en kæmpe eftersøgning på twitter med hashtags #findkatie og #loveatfirstflight og bad alle sine venner om at være med i eftersøgningen. Han kendte kun hendes navn og vidste, hun kom fra Nova Scotia - men det var åbenbart nok. Katie blev nemlig fundet i Canada.

Læs også: 10 søde kærligheds-citater

- Jeg blev selvfølgelig vildt overrasket og smigret. På flyet talte jeg til ham non stop, fordi jeg lige have været to måneder i Italien og Spanien, og det var så rart at være sammen med en engelsk-talende igen. Vi havde virkelig meget til fælles, og så er han også ret pæn, har Katie sagt til CBC News.

Jamie og Katie har nu aftalt, at de skal mødes igen hurtigst muligt. Nurh!

Test dig selv: Hvilken type dreng falder for dig?

Tror du på kærlighed ved første blik?

Sådan mødte stjernerne deres kærester