Jeg var i Tyrkiet for to år siden, sammen med min mor, min mors veninde og hendes to børn, Christian og Sille. Da vi ankom til hotellet, hoppede vi børn i poolen med det samme, hvor vi spilede volleyball med 2-3 andre drenge. Den ene, Jacob, så vildt sød ud. Vi kiggede lidt på hinanden og smilte også en del.

Læs også: Hvordan ved jeg, om han kan lide mig?

Næste dag var han der igen, og jeg begyndte at kunne li' ham lidt. Min mor drillede med det, fordi de andre havde sladret om det. Vi spillede bordtennis, spiste is og slappede af sammen. Han var virkelig sød. Han var lidt højere end mig, med flot lysebrunt hår, og de smukkeste brune øjne. Og så var han vildt charmerende!

Så var der en "festaften" på hotellet. Der kom lidt festligt lys og god mad osv. Jeg havde taget mit almindelige tøj på til aftenen, fordi jeg tænkte, at det nok ikke betød så meget. Men så så jeg ham komme ind. Ord kan ikke beskrive hvor skøn og dejlig han så ud. Og så gik jeg lidt i panik, fordi jeg fortrød, at jeg ikke havde taget noget mere festligt tøj på! Men det gik hurtigt over, da underholdningen startede. Man skulle skiftevis vælge en anden person, til at gå hånd i hånd omkring poolen med. Og gæt hvem jeg skulle gå hånd i hånd med! Mit hjerte var helt oppe i halsen.

Læs også: Find dit kærlighedssprog.

Senere om aftenen lagde vi os alle over på strandstolene. Jacob viste korttricks, og jeg kunne slet ikke finde ud af dem. Måske fordi jeg kiggede mere på ham, end på hans tricks! Jeg lå ved siden af ham, og vi kiggede på stjernerne. Så hørte jeg Christian hviske til ham "Come on, talk to her" eller noget i den stil. Vi lå og snakkede lidt og så tog Jacob mig i hånden, og tog mig hen til hjørnet af stolene. "Do you like him?" spurgte han, og nikkede over mod Christian. Jeg kunne næsten ikke tage mig sammen til at svare, han var så fantastisk. Hans stemme fik mig til at smelte og blive varm. "No," sagde jeg. Jeg var ikke så god til engelsk på det tidspunkt. Til min store forskrækkelse spurgte han så "and do you like me?" Min verden gik i stå i nogle sekunder, men jeg fik tvunget et "yes" ud.

Så sad vi over for hinanden, han sad med spredte ben og albuerne på knæene og holdt sig i hænderne. Så sagde jeg; "I don't know if I'm ready to kiss yet" for jeg havde aldrig rigtig kysset nogen. "To kiss??" sagde han meget overrasket og kiggede glad på mig. "It's just a kiss. It's nothing" sagde han, smilte, tog mig i hånden og vi gik lidt væk. Bare hans hånd i min fik adrenalinen til at pumpe rundt i mit blod. Jeg var helt oppe at køre, lidt nervøs men virkelig glad. Så holdt han rundt om min nakke, og jeg holdt rundt om ham.

"Close your eyes," sagde han afslappet, lukkede øjnene, og vores læber mødtes. Det var fantastisk, jeg tænkte ikke på andet end ham. Det var så blødt, og vores tunger ramte hinanden. Bagefter krammede vi, og gik i seng hver for sig. De andre sad stadig ovre på stolene, og inden vi gik i seng, fortalte jeg det til Sille!

Læs også: Guide til det perfekte kys.

Næste dag tog jeg på markedet med de andre. Men jeg kunne ikke lade være med at tænke på Jacob hele dagen. Da vi kom tilbage, var jeg sammen med ham igen. Vi gik op i hans lejlighed, og jeg stillede mig ud på terrassen. Vi stod og kiggede ud sammen. Så gik han ind og kaldte på mig. Jeg gik ind til ham, og han spurgte, om han måtte kysse mig.

Jeg smeltede fuldstændig og smilede rigtig stort. "Yes," sagde jeg hurtigt og kyssede ham. Det var som om jeg svævede. Jeg ville ikke forlade det øjeblik, hvor jeg stod og kyssede med ham. Han stoppede og sagde "are you scared?" Han var så sød mod mig. "No," sagde jeg og kyssede videre. Så gik vi ned til de andre.

Jeg frygtede for dagen, hvor jeg skulle hjem. Jeg kunne ikke rigtig gøre noget, jeg var lidt i chok hele tiden. Jeg sagde til ham, at jeg skulle rejse kl. 1. da kl. var omkring 12.30. Min mor blev ved med at sige; "hvis du skal have lidt alene tid med ham, så er det nu", og jeg vidste, at vi snart skulle. Jeg havde det forfærdeligt men gjorde ingenting. Vi sad alle (også Jacob) og spillede kort. Jeg kunne mærke tårerne presse på. Så skulle vi gå, og så sagde han hurtigt "I thought it was 1 at night" - men det var det ikke. Jeg skulle rejse nu. Vi løb op af trappen sammen, og han blev ved med at sige "I love you!"

Læs også: Sådan undgår du at græde.

Jeg var så tæt på at bryde sammen, jeg kunne næsten ikke holde det inde. Så stoppede vi og kyssede. Tårerene væltede næsten ud af øjnene på mig. Så gik vi ud, der hvor vores bagage var. Han stod og snakkede med nogle andre mennesker, og jeg blev nødt til at løbe ud bag en bil. Og så skete det. Jeg kunne ikke holde det inde mere. Jeg brød fuldstændig sammen. Mit ansigt dunkede, tårerne løb ned af mine kinder. Min mor kom løbende hen til mig og krammede mig. Jeg ville ønske, at det ikke skulle ende endnu. Jeg ville bare være sammen med ham!

Bussen kom. Nu var det tid. Han tog mig i hånden og vi gik rundt om hjørnet. Vi kyssede. I lang tid. Jeg ville ikke forlade ham. Jeg var helt færdig. Jeg tog mine ting, helt grædende og gik hen mod bussen. Jeg kunne se, at han var tæt på at græde. Mit hjerte var ved at gå itu. Jeg smed mine ting, og løb over til ham og sprang i hans arme og græd. Rigtig meget. Mit greb var fast. Jeg ville slet ikke gå. Uh, hvor var jeg ked af det. Men jeg skulle. Jeg tvang mig selv til at give slip og kiggede på ham. Hvorfor skulle det her ske? Jeg tog mine ting og gik ind i bussen. Min mor så ham græde. Jeg kiggede på ham, indtil jeg ikke længere kunne se ham fra vinduet. Min verden gik i stå.

Læs også: Få en kæreste på nettet.

Jeg græd hele vejen hjem i bussen, og flyet. Jeg fik hans e-mail adresse, og vi skrev meget sammen og ville mødes igen. Jeg ventede på at se ham i to år, men det blev ikke til noget. Jeg skriver ikke med ham mere, jeg skrev at jeg ikke ville mere, at jeg ikke kunne tage det. Jeg tænker stadig på ham nogle gange og på, hvordan det ville have været, hvis jeg var sammen med ham. Nu er det hele bare et minde, men man må videre i livet. Det var både den bedste og værste sommer i hele mit liv. Life goes on, og nye mennesker kommer.

Men én ting ved jeg.. Jeg vil aldrig glemme ham!

Læs mere om kærlighed lige her.