Du har et godt øje til ham den søde fra klassen, men hvordan skal du score ham? Se her, hvordan du gør, når I er på skolen!

I timerne
Kender du det, når du kigger over på ham den søde midt i timen og opdager, at han har siddet og kigget på dig? Så er der mulighed for en lille flirt! Smil lidt til ham eller send ham en lille seddel, snap eller en sms, hvor du skriver noget sjovt. Hvis du er så heldig at sidde ved siden af ham, kan du også puffe lidt til hans fod eller tage en god parfume på, så han lægger mærke til din duft.

Læs også: 10 sms'er du kan sende til ham den søde

I frikvarteret
Du har masser af frihed til at komme tæt på ham den søde, når det ringer ud til frikvarter. Gå en tur med ham ned ad gangen eller måske rundt om skolen, så I kan være i fred. Det er også okay, hvis I er tre-fire stykker, der går en tur sammen - på den måde virker du ikke for åbenlys. Brug gåturen til at spørge lidt ind til ham og lav lidt sjov. Vær åben og smilende, så slapper han også mere af. Du kan vise, du er interesseret i ham ved at have fokus på ham og få øjenkontakt.

Læs også: Scor ham i frikvateret

I klubben
Har din skole en klub? Når du hænger ud i klubben med veninderne, kan du nemlig også få gang i en flirt. Invitér ham og de andre drenge over til jer, eller se, om du kan komme til at få et par minutter med ham alene. Udfordr ham til et spil bordfodbold, bordtennis, kort eller et andet spil, hvor I kan have en afslappet stemning og få gang i en god flirt.

Til skolefesten
Efter tøjkrise og timer foran spejlet er du klar til at gå efter den helt store præmie til skolefesten: Et kys! Når du i forvejen har snakket en del med ham i skolen, er det helt oplagt at gå over til ham og tage den første kontakt. Hæng lidt ud med ham, pjat og grin, indtil I begge to er afslappede. Så kan du spørge, om han vil danse - dansegulvet er nemlig der, hvor magien sker! Hvis du kan mærke, han også er vild med dig, så prøv langsomt at rykke hovedet tættere på ham, indtil jeres læber mødes.

Læs også: Hvordan er det at være kærester?

Herunder kan du læse, hvordan du scorer ham på efterskolen!

Scor ham på efterskolen