Hvad gør man, hvis man er håbløst forelsket i en fyr, der har en kæreste? Det kan gøre forbavsende ondt at se den, man tænker på hele tiden, sammen med en anden, uden man kan stille noget op.

Læs også: Få de bedste tips til, hvordan du kommer over en, du ikke var kærester med

Derfor har vi samlet de bedste tips til, hvordan du bliver glad igen.

Tag et realitetstjek
Nogle gange er ham, du ikke kan få, den eneste du vil have. Der er et eller andet tillokkende ved det forbudte, og derfor kan det, at han har en kæreste, være selve grunden til, at du har forelsket dig i ham. Spørg dig selv, om du ville være lige så forgabt i ham, hvis han var single?

Vær ærlig
Du leder sikkert efter tegn på, at dit crush også er forelsket i dig. Hans neutrale sms'er, hans venlige smil og den måde han spurgte dig, hvad klokken var bliver med det samme til stensikre tegn på, at han er dybt forgabt i dig. Gør dig selv en tjeneste, og vær ærlig overfor dig selv. Er han i virkeligheden bare en god ven, eller flirter han åbenlyst med dig?

Respektér kæresten
Prøv at forestille dig, hvordan du ville have det, hvis du var i kærestens sted. Du ville sikkert være ked af det og vred over, at en anden pige prøvede at score din kæreste, ikke? Respektér, at han har en kæreste, og at det bare ikke skal være jer to lige nu. Behandl hans kæreste, som du selv gerne ville behandles, hvis du var hende.

Læs også: Ved du ikke, om han har en kæreste? Se her, hvordan du lurer det

Undgå dem
At hænge ud med dit crush og hans kæreste på samme tid er selvtortur! Det vil kun gøre dig mere ked af det at se deres små kærtegn og høre dem kalde hinanden kælenavne, så undgå for alt i verden situationer, hvor du skal være i lokale med dem begge.

Lad være med at sprede splid
Med mindre du med dine egne øjne har set hans kæreste råsnave med en anden fyr, så skal du ikke blande dig i deres forhold, eller prøve at få dem til at gå fra hinanden. Selv hvis de slår op, vil du altid være hende, der kom imellem dem, og det vil han måske aldrig tilgive dig for.

Bevar venskabet
Overvej, om du kan holde ud af at være venner med fyren, selv om han har en kæreste. Hvis du kan det, så gør det! Det værste der kan ske, det er, at du får en ven for livet, og det bedste der kan ske er, at du kan stå klar med en skulder at græde ud ved, hvis det alligevel ikke går mellem ham og hans kæreste. Win-win!

Livet går videre
Lad være med at gå og vente på, at han slår op med sin kæreste. Se dig lige omkring! Der er masser af vildt søde fyre, der er single som dig. Der er helt sikkert en af dem, der kan få dig til at glemme ham, der er optaget!

Læs herunder, hvordan du kommer over et hårdt breakup!

Kom igennem et hårdt break up