Vejret er i top, og det er tid til en strandtur med veninderne. Men kunne det ikke være ekstra sjovt at gøre strandturen lidt romantisk? Vi har samlet nogle gode råd til, hvordan du får en sommerflirt på stranden!

Læs også: Få den bedste strandtur.

Find ham!

Når I ankommer til stranden, så gå en tur langs vandkanten og find et godt sted, hvor I kan lægge jer - selvfølgelig i nærheden at nogle drenge! Hvis du bare har lyst til en sød flirt på stranden, så drop de krav, du normalt har til fyre. Hans tøjstil og interesser er jo lige meget, når bare han er sød og har lyst til at flirte tilbage!

Læs også: Sommer-makeup.

Fang hans opmærksomhed

Måske ser du ham aldrig igen, så lad være med at spilde din chance. Her er nogle gode måder, som du kan komme i kontakt med ham på:

? Smut i vandet ud for, hvor han og hans venner er. Sørg for, at du og dine veninder griner og fjoller, så I fanger drengenes opmærksomhed - men selvfølgelig ikke, så det bliver for meget.

? Vær frisk og spørg, om han og hans venner er klar på 'drengene mod pigerne' i strandtennis eller beachvolley, eller måske I skal ud i en omgang brydning i vandet, hvor I sidder på drengenes skuldre?

? Start en samtale, hvor du spørger ham, hvor han er fra, hvor han plejer at tage på stranden henne eller hvor den nærmeste kiosk er. Det er altid godt at stille spørgsmål, som han ikke bare kan svare ja og nej på, så I kan få en samtale i gang.

? Du kan også spørge ham, om I må låne deres bold eller frisbee, som I kan spille med i nærheden af dem. Bagefter kan du jo sige tak for lån og smalltalke lidt med ham.

Læs også: Gode smalltalk-emner.

Hvordan flirter man?

Når du har fanget hans opmærksomhed, så gælder det om straks at komme i gang med at flirte. Send søde blikke og smil til ham, og vær ikke bange for at holde blikket, når han kigger på dig - men pas på, at det ikke ser ud som om, du stirrer på ham.

Læs også: 7 gode flirtetricks til stranden.

Er du rigtig modig, kan du spørge ham, om han vil med i vandet - men det er en god idé at have nogle samtaleemner klar, så I ikke bare sidder og kigger på hinanden i vandet.

Hvad nu?

Hvad er målet med din strand-flirt? Vil du bare have et sødt smil af ham, eller vil du gerne finde en fyr, som du måske har lyst til at se igen? Hvis du gerne vil se ham igen, må du gøre noget for det - spørg, om I skal mødes på stranden næste dag, eller tag et billede af dine veninder sammen med ham og hans venner. Så kan du spørge om hans navn, så du kan tagge ham på facebook og blive venner med ham - og så er det jo nemt at holde kontakten med ham.