Går du med overvejelser omkring, om du stadig er forelsket i din kæreste, din ekskæreste eller bare ham den søde i skolen? Så læs med her, for du ved, du ikke er forelsket mere, når…

Spændingen i maven er væk

Hvis du ikke længere bliver glad indeni, når du ser ham, skriver med ham eller kysser ham, kan det være fordi, du ikke længere er lige så vild med ham som før. Selvom det hele er langt mere spændende i starten og giver flere sommerfugle i maven, er det vigtigt, du føler noget, selvom I har været kærester et stykke tid. Du skal stadig glæde dig til at se ham!

Tag testen: Bliver du forelsket i 2014?

Du forsøger at undgå ham

Prøver du af og til at snige dig uden om ham og undgå jeres aftaler, kan det være et klart tegn på, at du ikke længere er forelsket i ham. Det skal gerne være sådan, at du elsker at mødes og tilbringe tid sammen med ham, for der er ingen grund til at være sammen med en, du egentlig ikke gider.

Du gengælder ikke komplimenter

Siger han tit: "Jeg elsker dig" og giver dig en masse søde komplimenter, som du ikke svarer tilbage på? Så er det nok fordi, du ikke har lyst til at sige de ting til ham og dermed ikke har særligt mange følelser for ham længere. Du behøver selvfølgelig ikke være klar til at sige de tre store ord med det samme, men I skal gerne kunne gengælde hinandens følelser, og dine følelser for ham skal give dig lyst til at give ham komplimenter.

Tag testen: Hvor forelsket er du?

Du bliver tit irriteret

Hvis du er begyndt at bide af ham og generelt føler dig irriteret, når han siger eller gør noget, kan det være din underbevidste måde at skubbe dig længere væk fra ham på. Nogle gange kan man synes, at det er nemmere at slippe ud af et forhold, hvis man hakker på den anden og forsøger at blive uvenner. Kan du genkende, at det er sådan, I er ved at blive, skal du nok overveje, om I stadig føler for hinanden.

Du tvivler

Er du kommet i tvivl, om du stadig er forelsket i ham, kan det være fordi, du simpelthen ikke er det mere. Når du først begynder at stille dig selv det spørgsmål, kunne det tyde på, at det er nogle tanker, du har gjort dig i et stykke tid, og det må der være en grund til. Forelskelse varer i langt de fleste tilfælde ikke for evigt, så du skal ikke føle dig skyldig over, at du ikke længere er lige så tiltrukket af ham, som du plejer. Du kan prøve at snakke med ham om det og foreslå, at I kan tage noget tid væk fra hinanden for at se, om I genfinder jeres gnist. Men husk på, at han måske bliver så såret og ked af det, at det ikke bliver det samme igen.

Læs også: De bedste tudefilm til kærestesorger
 

I galleriet kan du se seks tegn på, at han er forelsket i dig!

Seks tegn på han er forelsket i dig