kærlighed

Drengepanel: Hvordan imponerer man drenge?

Af Oliver Kokholm Ungermann 18. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvad skal du gøre, hvis du gerne vil imponere en sød fyr? Det kan vores drengepanel hjælpe dig med! Læs deres gode råd, her.

Det er ikke nemt at bliv klog på, hvordan man imponerer drenge. Er der noget specifikt, der charmerer dem, eller er de helt ligeglade? Vores søde drengepanel guider dig.

- Det kommer selvfølgelig an på, hvilke interesser drengen har. Men de fleste drenge elsker, hvis pigen gider lave nogle drengeting en gang imellem. Ligesom at drenge går i biffen, ser tøsefilm og holder pigens poser på en shoppetur, så kan du gengælde det lidt over for ham. Så føler drenge sig nemlig lidt værdsat og bliver imponeret, fordi de inderst inde ved, at du ikke gider spille computerspil med ham, men at du gør det for hans skyld, siger Nicolas, der sprang ud som homoseksuel, da han var 12 år.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Drengepanel: Hvilke egenskaber skal en kæreste have?

For Patrick betyder det ikke så meget, om pigen vil lave drengeting. Hun skal til gengæld skille sig ud:

- Som reel bliver drenge imponeret, hvis hun skiller sig lidt ud fra mængden, har en anden tøjstil eller en anden væremåde. Det kan også gøres ved at være social og have en stor vennekreds. You know, vise drengene, at man er en smule populær, siger han.

Læs også: Drengepanel: Hvor meget går drenge op i udseendet?

Men det vigtigste er dog, at du ikke laver om på dig selv, fastlår Søren:

- Hvis du vil imponere en dreng, skal du bare være dig selv. Hvis du imponerer ham med en forkert version af dig selv, er du heller ikke dig selv, når I bliver kærester. Og der er ikke noget, drenge hader mere, end piger, der er falske! Drenge hader også piger, der bagtaler andre for at blive populær. Så bare snak stille og roligt med ham og vær dig selv.

Du kan se billeder af drengene i galleriet herunder.

Hvad synes du om det, drengene siger?

Drengepanel-Hvordanimponerermandrenge

MestLæste