kærlighed

Drengepanel: Hvad synes drenge om drengepiger?

Af Oliver Kokholm Ungermann 24. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Har drenge fordomme om drengepiger, og hvad synes de egentlig om dem? Læs her, hvad vores drengepanel mener om det.

Det er desværre ikke muligt at læse drenges tanker, selvom det af og til kunne være rart. Men heldigvis har vi et sødt drengepanel, der gerne vil give svaret på alle de spørgsmål, som I har om drenge. Har de for eksempel noget imod seje drengepiger, der tør skille sig ud?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Drengepanel: Hvordan imponerer man drenge?

- Det kommer selvfølgelig an på drengen, men personligt har jeg ikke noget imod drengepiger. Hvis piger har det godt med sig selv, kan drenge mærke det på dem. Men hvis jeg for eksempel var til en fest, vil jeg nok ikke gå efter en drengepige som det første, siger Ludvig.

Patrick forholder sig ikke til, om han kunne finde på at finde sammen med en drengepige, men han lægger ikke skjul på, at han synes, de er seje:

- Jeg har det helt fint med drengepiger. Jeg synes faktisk, at de er lidt seje, fordi de skiller sig ud fra mængden. Der er andre drenge, der synes, det er helt forkert og mener, at de burde klæde sig som en pige, men jeg vil gætte på, at det er forskelligt fra dreng til dreng, siger han.

Læs også: Drengepanel: Hvor vigtig er den første gang for drenge?

For Toke er der ingen tvivl. Han er vild med at hænge ud med drengepiger, og det er der en helt særlig årsag til:

- Drengepiger er tit mere åbne og imødekommende. Drenge hygger sig meget mere med drengepiger, for der føler man sig helt nede på jorden, fordi pigen ikke ser dig som et "bytte". Så ja, drenge synes, at drengepiger er virkelig rare, og de fleste nyder at være sammen med dem, fortæller han.

Se billeder af drengene i galleriet herunder. Hvad synes du om deres svar?

Drengepanel-hvadsynesdrengeomdrengepiger?

MestLæste