Det er meganice at få en sms fra sit crush! Det kildrer i maven, så snart mobilen bipper, og du kan slet ikke lade være med at smile, når han skriver noget sødt. Nogle gange kan det bare godt være lidt svært at finde på noget sødt at skrive, så I kan få gang i sms'erne - derfor har vi samlet ti forslag til, hvad du kan skrive:

Læs også: 6 sikre flirteråd på sms

1. Vis, at du tænker på ham, selv om I ikke er sammen: "Hey søde :) Tænker på dig…"

2. Falder du over et sjovt billede, kan du sende det til ham i en mms: "LOL".

3. Du kan sende et link til et megasjovt YouTube-klip eller en vildt god sang fra et band, du ved, han kan lide. Prøv for eksempel at skrive: "Hey XXXX, har du set den her? Kom til at tænke på dig! XD".

4. Drenge elsker ros, så prøv det i sms'en: "Vildt seje sneakers du havde på i skolen i dag! Er de nye? :)"

5. Du kan også spørge ind til hans dag: "Gik det godt til fodbold? :)"

6. Drenge vil altid gerne føle, de kan hjælpe med ting, så prøv at få ham til at hjælpe dig med noget: "Hey søde, du er totalt god til de der regneark! Tror du, du kan hjælpe mig lidt? :)"

7. Han vil sikkert gerne vide, at du kan finde ud af at have det sjovt, så hvis du hænger ud med din veninde, kan I sende ham en fjollet hilsen eller et sjovt billede, hvor du også skriver: "Hygger med yndlingspigen! <3 Hvad laver du?"

8. Skal du til en fest snart? Hør, om han skal med: " Skal du med på fredag? Håber på at se dig :)"

9. Går I i samme klasse? Så prøv at skrive til ham, hvis I har en megakedelig time: "Zzzzzzz… Skriv lige noget sjovt, så jeg ikke falder i søvn! :)"

10. Husk også at sende en godnat-sms, når du skal sove: "Godnat søde… Drøm smukt! :)"

Læs også: Sådan flirter du på sms

Husk!
- I sms'er for at have det sjovt og hygge jer med det, så hold en glad og positiv tone. Hvis I en dag bliver kærester, kan du sagtens skrive negative ting om din dag, dine forældre og andet, men gem det væk, så længe I bare flirter lidt. Så får du helt sikkert også positive og søde sms'er tilbage fra ham!

- Pas på, ikke at give for meget info. Han gider ikke høre om alle de bluser, du prøvede i H&M, før du fandt den rigtige.

- Hvis du er tvivl om, hvad du skal kalde ham i beskederne, så prøv at lure, hvad han skriver, og hvad han kalder dig. Så kan du gøre det samme som ham.

Læs også: Hvornår skal du sms'e ham?

I galleriet kan du se, hvordan du tyder hans sms'er!

Tyd hans sms’er