1. "Jeg vil gerne have, du giver mig de her sko (vedhæftet billede)"
Hvis du sender ham sådan en besked, kommer du til at fremstå grådig og krævende. Du kan ønske dig skoene i fødselsdagsgave, men du skal aldrig bede ham om at købe noget til dig, især ikke på en måde, der lyder som om, du forventer det af ham.

Læs også: Scor på dine SMS'er

2. "Du er min Edward Cullen"
Han kommer ikke til at forstå, hvad du mener. Her er den betydning, han højst sandsynligt kommer til at nå frem til: Jeg er en bleg freak, der stalker piger og glitrer i sollys. Hvis du i virkeligheden mener, at han er sød og dejlig, så skriv det i stedet for.

3. "Jeg kan ikke komme alligevel"
Den slags sidste øjebliks-beskeder er ret almindelige, men de er også virkelig irriterende at få. Okay, du aflyser en aftale, det er fint nok. Men fortæl ham i det mindste hvorfor.

4. En mega lang historie
Hvis du har en meget lang historie at fortælle, så ring til ham i stedet. Han vil helt sikkert hellere tale med dig end at læse verdens længste SMS.

Læs også: Sådan flirter du på SMS

5. "Jeg elsker dig næsten lige så meget, som jeg elsker Justin Bieber/Harry Styles/..."
Det er virkelig sødt at skrive: "Jeg elsker dig". Men lad være med at sammenligne ham med andre drenge. Især hvis du ikke har tænkt dig at give ham førstepladsen i dit hjerte.

6. "Hvad skal jeg tage på?"
Han er muligvis ligeglad. I hvert fald er det ret sikkert, at han ikke har forstand på det. Hvis du gerne vil have en idé om, hvilket slags outfit, du skal tage på, så stil ham i stedet nogle spørgsmål om det sted, I skal hen.

7. "Jeg sidder bare lige sammen med min ekskæreste. Hvad laver du?"
Han vil aldrig, aldrig høre om andre drenge, og da slet ikke din ekskæreste. Den her SMS er den sikre vej, hvis du vil gøre ham sur og ked af det.

Læs også: 10 SMS'er du kan sende til ham den søde

8. "Ej, kan vi ikke være sammen alene? Dine venner er irriterende."
Hans venner er en del af den person, han er. Så hvis du ikke kan lide de venner, han selv har valgt, er det næsten som at give ham en personlig sviner for dårlig smag. Vi siger ikke, du behøver elske hans venner - men lad være med at sige til ham, at du hader dem.

9. "Skal vi ikke tage på en rigtig date?"
Han tror, I allerede har været på en rigtig date her forleden, hvor I sad og så "Batman"-filmen hjemme hos ham. Pas på, du ikke fornærmer den date, for han har sikkert gjort sig rigtig umage.

10. "Du er så nuttet"
Han er garanteret nuttet, siden du skriver det, men det er de færreste drenge, der har lyst til at være det. Han vil gerne være en sej bad boy, og "nuttet" minder ham for meget om "barnlig".

Hvad er den værste SMS, du er kommet til at sende?

Herunder kan du læse 10 ting, drenge elsker at få at vide!

10 ting drenge elsker at få at vide