Nogle gange har man bare lyst til at se tudefilm, og andre gange er det fedt med noget gys og horror! Nu gør Netflix det meget nemmere at lave små samlinger af serier og film i en bestemt genre, som du kan slå op i, når du har filmaften, eller du kan dele det med veninderne – det er lidt ligesom dengang, man lavede mixtapes på kassettebånd eller blandende CD’er til hinanden!

Læs også: De her serier ser vi hurtigst på Netflix

Det foregår på den måde, at du starter med at navngive dit Flixtape, så hvis du nu kalder det noget med ’Love’, så giver Netflix dig bud på tre film eller serier om kærlighed, der kan ligge i dit Flixtape. Dem kan du redigere, og du kan selv tilføje nye, så du til sidst har seks titler fra Netflix, der bare ligger og venter på, at du lige er humør til den bestemte genre.

Læs også: For meget Netflix kan være skadeligt

Du kan også vælge at dele dine Flixtapes med veninderne eller vennerne. Hvis du ved, at din veninde har brug for at grine lidt, så kan du lave et Flixtape, der hedder noget med ’Funny’ eller ’Laugh”, og så kan du sende det til hende som idéer til, hvad hun skal se for at blive muntret op. Sødt! Du kan prøve dig frem her.

Er Flixtapes noget, du kommer til at bruge?

Herunder kan du læse vilde facts om Netflix!

De vildeste facts om Netflix