Kærestesorger føles bare så forfærdeligt. Det gør megaondt i hjertet, og det kan tit være svært at forestille sig, at man nogensinde bliver glad igen, hvis man er blevet såret af sin kæreste eller er ulykkeligt forelsket. Heldigvis hjælper det rigtig meget at tale om det, og ifølge en undersøgelse viser det sig faktisk, at mange forældre synes, de selv er allerbedst til at hjælpe deres barn igennem kærestesorger!

Læs også: Sådan kommer du over ham

I en ny epinion for DR har man nemlig spurgt 1324 forældre med børn i alderen 10-18 år, om hvem, de synes, er bedst til at hjælpe deres barn gennem kærestesorger, og om de i det hele taget synes, de er gode at tale med, når deres barn er ulykkeligt på grund af kærestesorger.

46 procent af forældrene mener, de selv er de allerbedste for barnet at tale med om kærestesorger, hvor barnets venner og veninder, ifølge forældrene, kommer på en andenplads. 81 procent af forældrene mener, de er gode eller delvist gode til at tale med deres barn om problemer som for eksempel kærestesorger.

Læs også: De bedste tudefilm til kærestesorger

Undersøgelsen er lavet i forbindelse med et tema på DR3 om kærestesorger. Der vil blive vist forskellige programmer om den ulykkelige følelse, og på lørdag kommer der for eksempel ”Det Store Tudeshow”, der er et live-event med break up-sange og et stort bål. Det bliver vist den 14. november klokken 20 på DR3.

Er I enige i forældrenes meninger om, hvor gode de er til at tale om og håndtere kærestesorger?

I galleriet kan du læse stjernernes bedste kærlighedsråd!

Stjernernes bedste kærlighedsråd