At snuppe et bad er noget, som mange af os gør hver dag, hvad enten det er om morgenen for at blive frisk eller om aftenen efter en lang, travl dag.

Læs også: 5 fails du laver, når du barberer ben 

Hvis du tager de mange bade, fordi du godt kan lide det, så er det sådan set fint nok. Men gør du det fordi, du tænker, at du er hamrende snavset, hvis du dropper badet, så er det altså helt forkert. Det fortæller lægen Elaine Larson fra Columbia University nu.

- Folk tror, at de skal tage bade for at blive rene, men bakteriemæssigt er det ikke nødvendigt. Din krop renser sig helt naturligt, og et bad hver dag er ikke nødvendigt, fortæller hun.

Læs også: Sådan sparer du tid på din hårvask 

Faktisk kan det fjerne en del af din krops naturlige olier og gøre din hud mere tør, hvilket i værste tilfælde kan forårsage flere infektioner, fordi din hud har større risiko for at sprække.

Selvfølgelig skal man lige tage det her med et gran salt – for NEJ, det er bestemt heller ikke nice at gå rundt og lugte af sved. Så det er selvfølgelig vigtigt, at man bader efter ens egne behov. Hvor ofte bader du?

Her er fem ulækre ting, du (måske) gør på badeværelset ...

Fem ulækre ting, du (måske) gør på badeværelset