Skønhed

Sådan sparer du tid på din hårvask

Af Marie Søndergaard 12. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi kan ikke helt finde ud af, om det her egentlig er smart eller ej.

Et firma reklamerer i øjeblikket for en ny opfindelse, der kan spare dig en masse tid, når du skal vaske hår. Tit er det jo mest nødvendigt at vaske rødderne, fordi de hurtigt kan komme til at se fedtede ud, og hvorfor så ikke nøjes med dem og holde hårspidserne tørre, så du ikke skal bruge tid på at vaske det hele og føntørre i hundrede år bagefter?

Læs også: Vasker du dit hår forkert?

Opfindelsen hedder PonyDry, der, som navnet antyder, holder din hestehale tør i en speciel pose, mens du vasker hårrødderne. Se en Instagram-video af opfindelsen herunder:

Der er dog flere eksperter, der ikke er helt begejstrede for opfindelsen. En hårstylist siger til Allure, at den måske er fin til tykt og krøllet hår, men hvis håret er fint og tyndt, kan stråene knække. En anden hårstylist siger til Seventeen, at det altså er vigtigt at vaske alt sit hår en gang om ugen, for ellers kan bakterierne i håret blandt andet resultere i, at man får bumser på kinderne og i nakken.

Læs også: Undgå fedtet hår

Okay, så konklusionen må være, at opfindelsen måske er ok smart en gang i mellem. Vi tænker dog, at det på en eller anden måde må være muligt at lave den slags pose selv, så man ikke nødvendigvis behøver at købe PonyDry.

Hvad tænker I om opfindelsen?

I galleriet kan du læse 17 problemer, du kender, hvis du har langt hår!

17problemerdukender,hvisduharlangthår

Læs mere om

MegetMere