Film & serier

Hvis ”Mean Girls” var en lesbisk kærlighedshistorie …

Af Marie Søndergaard 1. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kunne I forestille jer, at filmen havde handlet om det her i stedet for?

Filmen ”Mean Girls” kan man jo se igen og igen, og vi kan nærmest replikkerne udenad. Men forestil dig lige, at den faktisk havde en helt anden handling! Mashable har lavet en trailer til en film, der handler om Cadys og Janis’ kærlighedshistorie, så det altså ikke længere er The Plastics, der er i centrum.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Er det her virkelighedens "Mean Girls"?

Traileren er lavet af flere klip fra filmen, og det er virkelig en helt anden handling, der pludselig viser sig. Nu er filmen nemlig om Cady og Janis, der må skjule deres kærlighed til hinanden.

Læs også: Se slettet "Mean Girls"-scene

Hvad tænker I om traileren? Lyder det som en nice handling? Se traileren til den alternative ”Mean Girls” herunder:

Se stjernerne fra "Mean Girls" dengang og nu i galleriet herunder!

Stjernernefra"MeanGirls":Dengangognu

Lindsay Lohan var allerede en ret stor stjerne i Hollywood, inden hun fik hovedrollen i "Mean Girls". Hun havde blandt andet spillet med i kæmpehittet "The Parent Trap".
Foto: All Over
Lindsay har haft flere store roller siden "Mean Girls", men blev aldrig helt den store stjerne, som hun var spået til at blive. Lindsays karriere har nemlig flere gange været afbrudt, fordi hun har været indlagt på afvænningsklinikker og har været arresteret.
Foto: All Over
Rachel McAdams var 25 år, da hun blev valgt til at spille Regina George i filmen, der endte med at blive hendes helt store gennembrud i Hollywood.
Foto: All Over
Den smukke stjerne er nu 37 år og har megamange film på CV'et. Hun har blandt andet været med i "The Notebook" (hvor hun i øvrigt datede sin hotte medskuespiller Ryan Gosling), "Wedding Crashers" og "Midnight in Paris". I 2016 blev hun nomineret til en Oscar for bedste kvindelige birolle for filmen "Spotlight".
Foto: All Over
Rollen som Karen i "Mean Girls" var Amandas første filmrolle. Faktisk gik hun til audition til rollen som Regina, som Rachel McAdams endte med at få, men producerne syntes, at hun passede perfekt til rollen som den helt blanke Karen.
Foto: All Over
Smukke Amanda er nu 30 år og har spillet med i film som "Mamma Mia", "Ted 2" og "Red Riding Hood". Hun laver også modelarbejde og har blandt andet været model for det eksklusive franske mærke Givenchy.
Foto: All Over
Inden hun blev kendt som Gretchen Wieners i "Mean Girls", havde Lacey blandt lagt stemme til mange tegnefilm og spillet med i en del tv-serier.
Foto: All Over
Nu lægger 33-årige Lacey primært stemme til forskellige tegnefilm og har også mindre roller i spillefilm.
Foto: All Over
Øhm, kan man se "Mean Girls" uden at få et crush på superhotte Jonathan Bennett, der spiller Aaron Samuels?
Foto: All Over
Jonathan har lavet en smule skuespil siden "Mean Girls" (og været med i det amerikanske "Vild med Dans"!), men han har også været meget politisk aktiv især i kampen mod mobning, som han selv har været offer for. Blandt andet har han sagt:- Jeg ved om nogen, hvor onde folk kan være mod hinanden. Vi lavede jo "Mean Girls" omkring det. Det skete for mig i high school og på universitet, og det sker stadig for mig i dag. Og det er jo sygt nederen. Men det behøver ikke være nederen for evigt, for der er folk derude, der elsker dig, og kærlighed fylder meget mere end had.Nice sagt, Jonathan. Og hvor er det rigtigt!
Foto: All Over
Daniel havde ikke super meget erfaring med skuespil, da han blev valgt til at spille Damien, der bliver en af Cady's første venner på den nye skole.
Foto: All Over
Siden "Mean Girls" har Daniel primært haft mindre roller i film og tv-serier. Han har også dyrket sin kunstinteresse og afholdt flere kunstudstillinger. I 2014 sprang han ud som homoseksuel. Han sagde, at hans familie og venner havde vidst det i lang tid, men nu var det på tide, at alle skulle vide det.
Foto: All Over
Lizzy spillede Cadys ven Janis Ian i "Mean Girls".
Foto: All Over
Siden filmen har Lizzy haft roller i mange forskellige serier blandt andet "New Girl" og "True Blood". Hun datede også Matthew Perry, der spillede Chandler i "Venner", i seks år.
Foto: All Over

MestLæste