Film & serier

Er det her virkelighedens ”Mean Girls”?

Af Susie Pedersen 30. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En amerikansk pigeforening overrasker med nogle ret vilde krav. Ville du kunne leve med det?

I USA er det meget populært for piger at være med i en forening, når man studerer. De såkaldte søsterskaber er fyldt med populære og smukke piger, der står sammen i medgang og modgang. De bor sammen, bærer samme uniform og følger specifikke regler.

Læs også: Ny app redder dig fra dårlige veninder

En mail fra søsterskabet Alpha Chi Omega fra Californien er sluppet ud, og den afslører, at pigerne skal se helt perfekte (og ens) ud, hvis det står til foreningens leder. I mailen beskriver hun, hvordan de SKAL bære den samme farve foundation, samme eyeliner, læbestift … you name it, og hvis de ikke følger makeup- og hårreglerne, vil hun selv troppe op og give dem det på. Yikes!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Hvis du ikke bærer den anbefalede makeup, vil jeg stoppe dig og give dig det på. Jeg er ligeglad med, om du er sent på den. Jeg er ligeglad med, om du er andetårsstuderende eller næsten er færdig. Jeg VIL stoppe dig, skriver hun i mailen.

Læs også: "Mean Girls"-spil til din iPhone

Det lader altså til, at søsterskabet her går meget mere op i, hvordan pigerne ser ud, end de går op i de resultater og mærkesager, de ellers kæmper for på deres skole. Faktisk lyder mailen lidt, som en mail en af pigerne fra "Mean Girls" kunne have modtaget.

Hvad synes I om søsterskabets regler?

Stjernernes#nomakeupselfies

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram